E250e 3,5Mm Jack Monte Etmek?
-
Başlıkta okuduğunuzu yapabilir miyiz? ses çıkışlarındaki kabloları bi 3,5mm lik jacke lehimlesem.sonra kasadki uygun boşluğa sıkıştırsam çalışır mı? çalışması ,için ne yapmam gerekir bilgisi olan yardım edebilir mi? 3,5mm jackli bi telefon alamam şu an. bu merete de kulaklık almaktan sıkıldım. hem zikik bi kulaklık girişi olduğundan montun cebine falan sokup çıkarırken kulaklık çıkıyo mor oluyom.ondan.Saygılar.
-
hocam çeviriciler bulunuyor piyasada onlardan almak daha mantıklı ?
-
abi bu bildiğimiz bizim samsung e250 değil mi ? şu 1parmak olan ?
ona 3.5jack koyucaksın sonra ekranın bi yanını del abi, hatta lehim makinasını ısıt onla oy. sonra vur japonu koy 3.
hocam 500kuruşa bi dönüştürücü almak daha mantıklı değil mi ?
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------hocam çeviriciler bulunuyor piyasada onlardan almak daha mantıklı ?
-----------------------------
samsungun girişi böle ince falan ya hacı o da çıkıyor hemen oynarken. bide fantazi yapayım severim uğraşayım az dedim. ama gene telin anasnı bişi yapıcaksam uğraşmıyayım diye dedim.. -
neden 30-50 verip bi mp3 player alıp sağlam bi kulaklıkla herşeye çözüm getirmiyosun
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------abi bu bildiğimiz bizim samsung e250 değil mi ? şu 1parmak olan ?
ona 3.5jack koyucaksın sonra ekranın bi yanını del abi, hatta lehim makinasını ısıt onla oy. sonra vur japonu koy 3.
hocam 500kuruşa bi dönüştürücü almak daha mantıklı değil mi ?
evet usta o e250. o dönüştürücüleri nerden bulucaz aga hiç görmedim ben. 50 kuruş falansa niye uğraşıyom uğraşmıyım o zmaan. -
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------neden 30-50 verip bi mp3 player alıp sağlam bi kulaklıkla herşeye çözüm getirmiyosun
olur mu ki bu diye sorayım dedim olmucaksa teli boşuna bozmayayım diye. alamam şimdi mp3 falan ondan dayı. -
orda bi sıfır fazla gitmiş 50olucak o :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------orda bi sıfır fazla gitmiş 50olucak o :)
yok yok 500 olacak(Bknz: 50 kuruş = 0,5 TL ise 4,90 Tl= 490 kuruş yaklaşık 500 kuruş )
:D benim uykum gelmiş heralde hocalar ya :F
saol usta ben yazmıyım daha fazla en iyisi bi uyarı yemeyek.
-
telefonun giriş soketinin ne olduğunu biliyorsan, şemasını bulup ses vermesini sağlayan kabloları 3.5luk jackla bağlarsın, olur biter gibi geldi bana sanki
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------telefonun giriş soketinin ne olduğunu biliyorsan, şemasını bulup ses vermesini sağlayan kabloları 3.5luk jackla bağlarsın, olur biter gibi geldi bana sanki
-----------------------------öle yapcam usta da kasayı delcem emektar walkmenden jack alcam da. watt mıdır falan onlar uyar mı diye soryaım dedim. daha önce yapan falan*