E72 Telefonumu Takas Yapmak Istıyorum
-
arkadaslar 5 ay önce aldıgım gempa garantılı e 72 telefonumu fazla kullanmadım en fazla 1 ay kullanmısımdır ama alısamadım genelde eskı telefonumu kullanıyorum telefonu turkcell bayısınden aldım aldıgım gun yanında plastık delıklı bır kılıf verdıler hıc cıkartmadım kutusunda bıle öyle duruyor onundekı jelatın hala aynı oldugu gıbı duruyor ve ben tek hayalım olan iphone 3gS modelıyle degıstırmek ıstıyorum telefonum hıc sorunsuzdur cok az kullandım hıc bır yerımde en ufak kılcal bır cızık bıle yok garantısı hala devam edıyor istanbulda oturuyorum tks yapmak ısteyenlerle dusunebılırım ama arkadaslar lutfen alta sacma sapan yazılar yazıp canımı sıkmayın olursa olur olmazsa yapcak bırsey yok
-
o tuş takımına bende alışamadam parmaklar tombul olmuyo :)
5800 tam benim telefon ama kendini resetlemeye başladı çok yüklendim galiba :) sonuç olarak nokia iyidir :)
up
-
dogrudur hocam ama benım tek hayalım iphone :)
-
e hocam satsanda üstüne para koyup istediğin teli alsan çünkü takasta sninki kadar temiz telefon bulamama durumunda war :/
-
1 ay kadar önce bende aldim . 680 tl ye kvk garantili, alışamadım... Satmaya kalksak hakkını vermiyorlar.
düşünen varsa konuyu görmüşken laptopla takas edebilirim
-
haziran sonuna bir iphone 3gs geliyor. fransadan getiriyorum. pasaporta kayıt edilmiş ve sim kilitsiz olacak. iphone dünya çapında garanti verdigi için burda da garantisi devam edecek. E72 nin üzerine 400 TL para isterim. sıfır gibi çziksiz iphone getirecegim.
Ayrıca : Türkçe menüsü orjinalinde de oldugu için, telefon direk türkçe olarak gelecek.
-
e71'e verdiğin parayı bana versen sana amerikadan sıfır iphone 3gs getirttirdim.suan bende iphone 3gs kullanıyorum çok güzel telefon
-
E72 71degil :) Bende ameros a katılıyorum
-
ben veriyim bana sifir garantili iphone 3gs getirin :)
-
I-phone 3gs getirebilecek arkadaşlar benle iletişime geçsin.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
I-phone 3gs getirebilecek arkadaşlar benle iletişime geçsin.
-----------------------------hocam ben İ-Phone 4 getirecektim ama bu postu gördüğüm için getiremicem haliyle iletişime qeçmiom tüh :(