Earthlings-En İğrenç Belgesel +18
-
vegan olmama 5 kalmıştı annem sucuklu yumurta yaptı şerefsizim, şaka bi yana gayet iyi bir belgesel.
-
-
Belgeseli izleyenlerden yorum alabilir miyiz
-
5. den sonrasını izleyemedim. İnsanlığımdan utandım. Bir daha fast food alırsam allah belamı versin başka bişi demiyorum.:(
-
Kişisel yorumum şudur; yemiyorum yedirmiyorum, elimden geldiğince karşısındayım bu sırf tadı güzel diye bir canlıyı öldürüp leşini yeme sevdasının.
Bir gün gözümün önünde bir hayvana kötü davranan birisini görürsem eğer o adamı komaya sokucam, çünkü çıktığı yere geri sokmak daha fazla zamanımı alır.
Büyük konuşuyorum ve sabırsızlıkla o günü bekliyorum.
-
up
-
İzledim, ama et sevdamı etkilemedi. Et yenecek usta.
Belgesel de sadece hayvanlara yapılan işkence, zulüm, kötü davranışlara olan nefretim kıpraştı...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
Belgesel de sadece hayvanlara yapılan işkence, zulüm, kötü davranışlara olan nefretim kıpraştı...
et yenecekde adam gibi et yenecek bence.Yani 2 tane dandik sucuk alacağına bir tane iyi sucuk yiyecen.Yoksa kesildikleri ortamları görüyon.Hayvanı boklu kanlı yerlede sürüklüyorlar kesmeden önce.
-
u235 bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
et yenecekde adam gibi et yenecek bence.Yani 2 tane dandik sucuk alacağına bir tane iyi sucuk yiyecen.Yoksa kesildikleri ortamları görüyon.Hayvanı boklu kanlı yerlede sürüklüyorlar kesmeden önce.
Aynı duyguları paylaşıyoruz sakin ol :)
-
u235 bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Ayıla bayıla tavuk yediğiniz Kentucky ;
http://www.youtube.com/watch?v=LAlKeuUYMlQ
Özellikle 3:20'den sonrasını izleyin
mkyb tarafından 06/Nis/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir