Ebay Alışveriş Yapmayı Düşünüyorum Yapan Arkadaşlar Yardım Edebilirmi.
-
arkadaşlar şu saat kordonunu alıcam amcam istiyor. netten alıış veriş yaptım fkat ebaydan hiç yapmadım nasıl yapmalıyım bu ürünü türkiye gönderiolarmı kargo kime ait oluyor nekdar öderim link bu http://cgi.ebay.it/HAMILTON-cinturino-gomma-BLUx-NAVY-REGATTA-rubber-strap-/120701991460#ht_1168wt_905 paypal hesabı ile mi almam gerek normal kredi kartıyla alamazmıyız.
-
bildiğim kadarıyla türkiyeye göndermiyorlar. Kredi kartı ilede alabilirsin paypal onaylı ise onunlada alabilirsin farketmez. ebay ve paypal arasında zaten anlaşma var diye biliyorum.
-
bu ürün türkiyeye gelmezmi şimdi :S
-
Verdiğin linkin Türkiye'ye gönderimi yok.ebay.com'dan baksana orada vardır büyük ihtimalle.Ödemeyi paypalla yaparsın gümrükte sorun çıkmaz.Satıcının best seller olmasına dikkat et sorun çıkmaz.
-
her ürün Türkiye'ye göndermiyor. Satıcıya bağlı bişey ebay'den bağımsız. Satıcı ile iletişime geçmelisin.
-
hadi ya türkiyeye gönderimi yoksa kötü oldu buda türkiyede 600 tl ya yok bide
-
şimdi bunlar türkiye gönderiyolar mi göndermiyolar mi :D
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
her ürün Türkiye'ye göndermiyor. Satıcıya bağlı bişey ebay'den bağımsız. Satıcı ile iletişime geçmelisin.
----------------------------- -
K4R4B4S4N bunu yazdı:
bildiğim kadarıyla türkiyeye göndermiyorlar. Kredi kartı ilede alabilirsin paypal onaylı ise onunlada alabilirsin farketmez. ebay ve paypal arasında zaten anlaşma var diye biliyorum.
ne anlasmasi hocam paypali kuran ebay.paypalin sahibi ebay -
ürünü aldım ama başka siteden aldım kim hortlattı konuyu
-
ben hortlatdim ya bi saat alcamda e bayda 15 dolar bizim sahiple gg de 60 lira arasinda kaldim :) sizce ne yapsam ama kesin alcam