folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ebay Alışveriş Yapmayı Düşünüyorum Yapan Arkadaşlar Yardım Edebilirmi.

Ebay Alışveriş Yapmayı Düşünüyorum Yapan Arkadaşlar Yardım Edebilirmi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu saat kordonunu alıcam amcam istiyor. netten alıış veriş yaptım fkat ebaydan hiç yapmadım nasıl yapmalıyım bu ürünü türkiye gönderiolarmı kargo kime ait oluyor nekdar öderim   link bu http://cgi.ebay.it/HAMILTON-cinturino-gomma-BLUx-NAVY-REGATTA-rubber-strap-/120701991460#ht_1168wt_905         paypal hesabı ile mi almam gerek normal kredi kartıyla alamazmıyız.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla türkiyeye göndermiyorlar. Kredi kartı ilede alabilirsin paypal onaylı ise onunlada alabilirsin farketmez. ebay ve paypal arasında zaten anlaşma var diye biliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bu ürün türkiyeye gelmezmi şimdi :S 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Verdiğin linkin Türkiye'ye gönderimi yok.ebay.com'dan baksana orada vardır büyük ihtimalle.Ödemeyi paypalla yaparsın gümrükte sorun çıkmaz.Satıcının best seller olmasına dikkat et sorun çıkmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

her ürün Türkiye'ye göndermiyor. Satıcıya bağlı bişey ebay'den bağımsız. Satıcı ile iletişime geçmelisin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hadi ya türkiyeye gönderimi yoksa kötü oldu buda türkiyede 600 tl ya yok bide 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

şimdi bunlar türkiye gönderiyolar mi göndermiyolar mi :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

her ürün Türkiye'ye göndermiyor. Satıcıya bağlı bişey ebay'den bağımsız. Satıcı ile iletişime geçmelisin.

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

K4R4B4S4N bunu yazdı:

bildiğim kadarıyla türkiyeye göndermiyorlar. Kredi kartı ilede alabilirsin paypal onaylı ise onunlada alabilirsin farketmez. ebay ve paypal arasında zaten anlaşma var diye biliyorum.

ne anlasmasi hocam paypali kuran ebay.paypalin sahibi ebay

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ürünü aldım ama başka siteden aldım kim hortlattı konuyu 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

ben hortlatdim ya bi saat alcamda e bayda 15 dolar bizim sahiple gg de 60 lira arasinda kaldim :) sizce ne yapsam ama kesin alcam

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 17