Ebay Usps Kargo Takıp ?
-
kargo takip numaram asagıdaki gibi ayın 11 de los angles daymıs.
https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction!input.action?tRef=qt&tLc=1&tLabels=LN112021028US
hala bir hareketlilik yok bu kodla ptt den de takip edemiyorum. Bu noktadan sonra beklemelimiyim. daha erkenmi yoksa ptt aramalı veya başka bir şey ?
-
yukari
-
Elektronik ürün diyor.Nedir hocam ?
mkyb tarafından 16/Tem/14 15:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de 1 hafta önce lazer almıştım Çin'den.Ne alakaysa Hollanda'ya gitmiş.Bakalım ne olacak.
RS125950273NL
-
obie bunu yazdı
Ben de 1 hafta önce lazer almıştım Çin'den.Ne alakaysa Hollanda'ya gitmiş.Bakalım ne olacak.
RS125950273NL
NL yazıyor zaten takip kodu.Bunlar Çin'den, Hollanda'ya gidiyor oradan Hollanda postasıyla geliyor Türkiye'ye.Ayrıca kargon bugün 13:06'da İstanbul'a gelmiş.1-2 güne evine gelir.
-
Mustafa bunu yazdıobie bunu yazdı
RS125950273NL
NL yazıyor zaten takip kodu.Bunlar Çin'den, Hollanda'ya gidiyor oradan Hollanda postasıyla geliyor Türkiye'ye.Ayrıca kargon bugün 13:06'da İstanbul'a gelmiş.1-2 güne evine gelir.
Buraya yazdıktan sonra Türkiye'ye alındığı bilgisi girilmiş,şimdi gördüm.Bir sorun yok o zaman.
-
Mustafa bunu yazdı
Elektronik ürün diyor.Nedir hocam ?
kulak ıcı kulaklık almıstım. US $39.99
-
yukarı
-
Gümrüğe takılması imkansız zira daha Türkiye'ye bile giriş yapmamış.Satıcıyla iletişime geç derim hocam.
-
Mustafa bunu yazdı
Gümrüğe takılması imkansız zira daha Türkiye'ye bile giriş yapmamış.Satıcıyla iletişime geç derim hocam.
tm sagolasın hocam
-