Ecevitölmemiş :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    -----------------------------
    AntiOksidan bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

aman amannnn Allah korusun, zaten lanetli biriydi, şimdi de lanetli ruh olarak mı gezecek!!!

lets go Ghost Buster!

Senin başbakanın abd korkusundan 2 km öteye girme kararını alamazken (hala oyalamaya çalışıyo milleti) o adam kıbrıs için o emri verdi.saygılı ol biraz
    o emri erbakan verdi dostum. zamanın dış işleri bakanı Turan Güneş'in "ayşe tatile çıksın" mektubu üzerine...

o emir verildiğinde ecevit abd de idi... ecevit zamanında verildiiği için çoğu kişi ecevit verdi diye biliyor.

aslında olay şöyle . ecevit ingilteredeydi. ingilizler baskı yapıyodu. işte kıbrısa girmeyin filan diyodu ecevitte ingiltere başbakanı ile konuşurken.

i.b.: kıbrısa girmeyin

ecevit : 5 dakika önce kıbrısa girmiş bulunmaktayız

diyip adamı kapak yapmıştır.

eceviti severim rahmeti , mekanı cennet olsun 

bir atlaıp sazan gibi oradamıydın gibi salakça bişey sormasın. tarih hocamız anlattı. 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Ecevit'e laf yok.Tamam son zamanlarda bazı hataları olabilir ama adam kaç yaşında ve hayatında rahşan diye birisi var. :D
     Yaptıkları ile yargılarsak Eceviti. Tayyip'in gidip kumda oynaması lazım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

nihat genç;

"Yıllarca Erbakan'a küfrettim. Buradan kendisinden özür diliyorum. Şimdi başımızda Erbakan olsa Erbil'de Fetih Suresi ile cuma namazı kılıyor olurduk"

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

aman amannnn Allah korusun, zaten lanetli biriydi, şimdi de lanetli ruh olarak mı gezecek!!! 

lets go Ghost Buster!

Senin başbakanın abd korkusundan 2 km öteye girme kararını alamazken (hala oyalamaya çalışıyo milleti) o adam kıbrıs için o emri verdi.saygılı ol biraz
    o emri erbakan verdi dostum. zamanın dış işleri bakanı Turan Güneş'in "ayşe tatile çıksın" mektubu üzerine...

o emir verildiğinde ecevit abd de idi... ecevit zamanında verildiiği için çoğu kişi ecevit verdi diye biliyor.

hocam abd dil londradaydı.iki ulkenın aynı hakka sahiptir onu konusmak için gitmiştir.onlar hakklarını bu yonde kullanmıcaklardır.sora Başbakan Ecevit Turan Güneş ile Londra'dan telefonla konuşur.emri werir.
    yani sevgi pütürcügü tayyip gibi gidip abd den izin almamıstır!bun ların tartişmalarını yapanlar anca ümmetci gecinen zavallılar söler..bide Ataturkun maraşel olmadıgını idddaa ederler..yani düşünceleri sacmalıktan ibarettir...
    ayriyetten Ecevit türkiyenin gelmiş geçmiş en buyuk liderlerindendir.onunun hakkındaki cirkin lafları şiddetle kınıyorum.
    mesela sisin taptiginiz tayyipe yada fetto dayıya travesti resmi çizip yayınlasak nasıl ona da bukadar gülermiydiniz ?? merak ediormm?????

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 3528 Toplam Mesaj: 26