Eczaneden Alınan Fiyat İle İnternet Arasındaki Fark
-
Bir takviye edici gıda alacaktım eczaneden 170 TL fiyat aldım.
Sonra internete baktım hatta sitenin ismi Narecza aynı ürün nerdeyse yüzde 35 daha uygun şimdi burdan alınan ürünlerde orjinallik farkı varmı yorumlara bakıyorum hem iyi var hem kötü kara veremedim
aynı şekilde başka kozmetik ürün satan yerler dede fiyat uygun görünüyor ama eczaneden almayınca içim rahat etmiyor.
narecza dan ürün alsam pişman olurmuyum bilemedim
-
Valla bende öyle alıyorum eczaneden daha pahalı online komisyon oranına göre e ticaret sitesi fiyat farkı oluyor
-
bazı firmaların sitelerinde onaylı satıcılar oluyor resmi sitesinden onu kontrol edebilirsin, bozulup özelliğini kaybetmeyecek ürünse satıcı puanı ve o satıcının ürün yorumlarına bakıyorum ben genelde.
-
narecza iyidir genelde sorunsuz alışveriş yaparlar narecza da
-
Vitamin ve gıda takviyelerinin çakmaları oluyor. Gerçi satacak olduktan sonra eczanede satar ama lisansımı kaybederim diye korkarlar.
-
Urun nerde uretiliyor, ne mali?
-
Aynı şekilde AVM mağaza ile internet mağazasındaki kıfayetlerde de farklıdır. Ben kıyafetleri hep internetten alıyorum.
-
maliyet hocam tamamen.
eczacı veya diğer yerler dükkan kirası, çalışan, vergiler cart curt ekliyor sana kitliyor sen de %50 daha pahalıya alıyorsun.
tüm ihtiyaçlarımı online karşılamaya çalışıyorum. sahtesi çok olan saat,güneş gözlüğü hariç.
-
bu sene olumlu yorumları olan güneş kremi aldım satıcının puanı da yüksekti ürün sahte çıktı her yerim yandı 50 100 fazla verip eczaneden almadığıma pişman oldum
-
Sağlık ile ilgili bu konular da Eczane den şaşmam şahsen. Pahalı evet. Ama bildik 20-30 yıllık Eczaneler var çevremde. İçim daha rahat oluyor. Sonuç olarak etkisini gözlemle tam anlayamacağımız ürünler.
-
Antikky bunu yazdı
Urun nerde uretiliyor, ne mali?
ITF ilaç tarafından üretiriliyor sanırm yerli