Edu.Tr Mail Adresiniz İle Jetbrains Programları Ücretsiz.
-
Yaklaşık 2,3 saat öncesine kadar "edu.tr" uzantı mail ile lisans alamıyorduk. Daha önce yoktu artık var.
https://www.jetbrains.com/estore/students/
Belki ilerde kaldırırlar ona göre hızlı davranın.
-
sağolasın hocam aldım lisans paketi verdi tam 1 yıllık..
-
ne egitimleri var içidne yada nedir ? edu.tr mail adresim yok nasıl alırım yardımcı olurmusnuz ?
-
eğitim programları değil, yazılımcılar için toolar mevcut.. normalde cracklilileri var da lisanslı kullanmak gerek.. ben resharper kullanıyorum bi de biraz intellij idea kullandım.. yazılımla uğraşmıyorsan pek işine yarayacak bi şey yok..
üniversite maili ile ilgili
http://tahribat.com/Forum-Microsoft-Dreamspark-Hesabi-Acmak-198373/
buradaki konudan faydalanabilirsin..
-
kaptım hocam hemen.. Çok saolasın.
-
aldım bir tane eyvallah
-
Tam ben de konuyu araştırıyordum. Dün alacaktım %80 indirimliydi. Bunlara mail attım bana öğrenci olduğunu kanıtla falan dediler. Bugün de bedava yapmışlar. Yalnız bende edu.tr uzantılı mail adresi yok. Öğrenci belgesi göndereyim dedim olmadı. Olan varsa özelden benle iletişme geçerse sevinirim.
Bu arada phpstorm harika bir IDE. Uzun zamandır Zend Studio kullanıyordum ancak bu IDE ile tanışınca aşık oldum :)
Bir de bu ISIC/ITIC membership olayını bilen var mı?
shock56 tarafından 25/Eyl/14 09:58 tarihinde düzenlenmiştir -
shock56 bunu yazdı
Tam ben de konuyu araştırıyordum. Dün alacaktım %80 indirimliydi. Bunlara mail attım bana öğrenci olduğunu kanıtla falan dediler. Bugün de bedava yapmışlar. Yalnız bende edu.tr uzantılı mail adresi yok. Öğrenci belgesi göndereyim dedim olmadı. Olan varsa özelden benle iletişme geçerse sevinirim.
Bu arada phpstorm harika bir IDE. Uzun zamandır Zend Studio kullanıyordum ancak bu IDE ile tanışınca aşık oldum :)
hocam üstte link verdim ya oradan eposta alabilirsin..
isic : uluslararası geçerli olan bir öğrenci kimliğidir. öğrenciliğini ispat edersen 20 liraya alırsın kimliği.. istersen eposta üzerinden bile halledebilirsin işlemleri. isic.org da türkiyede nerelerde alabileceğiini öğren
itic de bunun öğretmen olanının versiyonu..
mesela y.dışına çıktın, öğrenciler için bir indirim var, bundan kendi kimliğini göstererek yararlanamazsın, ama isic ile yararlanabilirsin.. çünkü düynada geçerliliği olan bir kimlik. 1 yıllık verilyor sonra yine uzattırıyorsun. ben de var şuan. daha önce çek cumhuriyetinde çok işime yaramıştı ama isviçre de hiç işime yaramadı
-
benim işime yaramaz herhalde ilgilenemedim ama bitane alabilirim isteyen olursa okul daha kapatmadı mail adresimi
-
1 yıllık lisans veriyorlar, bunu uzatmanın bir yolu yok mu?
-
trasdasdvs.com gibi bi domain alıcam sub a mail alıp
denememaili@edu.trasdasd.com gibi denemek lazım :)