Efekt Çalışmalarım-2-
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
faysBOK um yok ...
-----------------------------o yüzden rapid eklenmiş..
çalışmalar güzel devamını bekleriz =) bende adobe master kurdum bu iş için ama crack yok :S lisans sorunu çıkarıo melet
-----------------------------pardon TTnet ile ortakmı calışıyorsun.. download etmek zorunlulugummu var. videonuz varsa adam akıllı bi yere upload edin öyle konu açın.. bu faysboku acanın ta...
-----------------------------sanki izleyince kotanız gitmiyo.
ne icip giriyosunuz foruma siz ya. ottan boktan tartışma cıkarıcak konu buluyosunuz.
videolar sağlam karde$im. tutorial felan hazırlarsan ilgi toplar ;)
-
Rmk bunu yazdı:
gayet saglam olmus ..hatta programları upload etsene bizde kurcalayalim :)
hakkaten iyi olur yaw Bizde bi parmaklarız proyu -
Fikret bunu yazdı:
voodoo bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
faysBOK um yok ...
-----------------------------o yüzden rapid eklenmiş..
çalışmalar güzel devamını bekleriz =) bende adobe master kurdum bu iş için ama crack yok :S lisans sorunu çıkarıo melet
-----------------------------pardon TTnet ile ortakmı calışıyorsun.. download etmek zorunlulugummu var. videonuz varsa adam akıllı bi yere upload edin öyle konu açın.. bu faysboku acanın ta...
-----------------------------sanki izleyince kotanız gitmiyo.
ne icip giriyosunuz foruma siz ya. ottan boktan tartışma cıkarıcak konu buluyosunuz.
videolar sağlam karde$im. tutorial felan hazırlarsan ilgi toplar ;)
forumda yeni moda bu sanırım her konuda tartışma çıkarmaya çalışan bikaç kişi çıkıyo artı vodoo yazdıklarını bi okuyun bn bu adamın dediklerini sallasam ne olur sallamasam ne olur :) ama adam hala anlamadı sallanmadığını hala post kasıyo yau ne diyeyim evet dostum mecbursun indireceksin videoyu emirleri ttnetten alıyom 4mb lik büyük vurgun yapacaktık nasıl anladın yau planlarımız suya düştü :D -
after effect cs3 görsel eğitim cd si (türkçe)
ilk defa türkçe bi kaynağa rastladım ama berbat anlatmışlar yinede türkçe sonuçta birinin işine yarayabilir paylaşmakta yarar var.
http://rapidshare.com/files/179390302/Abobe.part1.rar
http://rapidshare.com/files/179468782/Abobe.part2.rarşifre falan yok...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonra face book video ekleyenin osmanlı dönemindeki atalarından başlayacam
az kaldı
hocam bak not diye yazmışım bi oku istersen artı rapid linki vermişim...haa indirmek istemezsin anlarım da o zamanda izlemezsin olur biter konuya girip de böyle post atmak nedir? biraz saygı lütfen...
-----------------------------benim rapid premiumum yoksa
ayrıca flv ile mpg nin video boyutu aynımı sanıyorsun sen?
flashla izleyeceğimin 2 hatta 3 katı kotayı rapiddemi harcayacağım biraz düşünün bunları ya
-----------------------------nedir bu havalar adam yazmış oraya rapidden çekin feysi olmayan rapidden çeksin diye pren yoksa izleme sende allah allah ya
-
Çalışmalarının sadece birini indirebildim, güzel olmuş..
-
yassah gardaşım yassah eklemeyin şu facebook videolarını rapide ve facebook a eklemek için harcayacağın zamanı
video.google.com
video.yahoo.com
youtube.com'a eklemek için harcasaydın hiç tandana çıkmayacaktı benimde cinlerim tepeme geliyor artık facebook linki görünce -
Yöneticilerden konunun silinmesini rica ediyorum.İlgilenen olursa sevinirim.
-
sagol tsk...
-
süper wallaha hosuma gitti bende baslıorum bu programları ögrenmeye saten hep hosuma gitmiştir böle caf caflı seyler :|
bir gün bir program yazarsam adına caf caf koyacam :W