folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Efes Pilsen Fıçı Bira Hakkında

Efes Pilsen Fıçı Bira Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Kipa'da görmüştüm hacı bunlardan 1 raf dolusu vardı.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

bi kere bundan içtim bin pişman oldum.Önce yukardaki kapağı açcan sonra muslşuğu takcan akabinde içicen ama içilmiyo amk mereti.Ya köpürür ya dolduramazsın piç olur gider caanım bira.Şişe alın siz kardeşim bak dikkat çekerim kutu değil şişe...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

migrosta vardı aydında bi kere aldım bida almadım tadında bi ekstra yok ve bi kere açtınmı hepsini bitirmelisin asiti kaçıyo yoksa

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

kipa,migros,carrefour gibi büyük marketlerde oluyor bunlardan fiyat olarakta pek fark olmuyor normal almakla arasında.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

bunun şarap versiyonları var o iyi oluyo :| 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

migroslara bak hocu :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 7454 Toplam Mesaj: 17