Efsane Atari Oyunu Tsubasa (Cep Versiyonu)
-
o hepimizin gahramanı
hepimizin kücükken vuruslarını taklit etmek için ayagımızı ensemize degdirmeye calıstıgımız sahsiyet :)
kücükken ataride kafayı kırardım bu oyun yüzünden.Ahanda o oyun cep telefonlarına girdi şincik.Oyunun görüntüsüne bakarken bile duygulanıo insan :)
öncelikle burdan atari emulatorumuzu indirioz
http://rapidshare.com/files/22288738/vNES.sis%5B/url

oyunumuzda burdan cekioz
http://www.speedyshare.com/351456750.html
sonra emulator aracılıgı ile acıp kafayı sıyırıoz oyundan :)
-
Ya bu efsane oyunun atari kasedi elinde olan varsa ( olanlar da ölmediyse ) almak istiyorum. Arkadaş çok aramıştı bulamadı :p gerçekten adam bu oyunu ARADII BİR AY!!!! Alıp sürpriz yaparım, mükemmel olur walla!
-
abü cepte oynasın işte :P cepte daha kolay oluo emulatorun save özellii var kaldıın yerden devam edebilion.Atarideyken caponca bi sifre veriodu onu gircen die kıcın cıkıodu
sırf bu oyun yüzünden japon alfabesini sökmüştüm a.k
-
hoca olay budur işte :))
hemen indirim a.k hastasıyımdır.bi saate kaleye gitmesine flan.eyw saol :)
edit:n95 de olmuo ama sırf oynamak için pederin tele kurucam :) -
bende de pc için olanı var hem tsubasa 1 hemde 2 var istek olursa link koyayım.
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
hoca olay budur işte :))
hemen indirim a.k hastasıyımdır.bi saate kaleye gitmesine flan.eyw saol :)
edit:n95 de olmuo ama sırf oynamak için pederin tele kurucam :)
-----------------------------abü emulator 9.1 için deil sanırsam n95 os9.1 di.dur bakam o version için olanını bulursam koyarım :)
-
tiger koy hocam.ayrı bi başlık aç yanına yaz pc için flan indirelim oynayalım :)
-
koka hocam 3 tane attım suraya bi dene bakalım biri tutar kesin galiba :)
-
eyw fenerist verdiğin 3 emulatorün içinden vnes adındaki'ni destekledi tel.ohh çok kral oldu bonus olarak mario flanda çıktı emulatorden :)
paylaşım için çok teşkür :)
efsane kadro :)
-
abü o kadro neydi öle yaw japon milli takımı tsubasa,misaki,hyugo,ikizler,kalede vakabayashi off eski günler :'( cok kral cizgi filmdi a.k
-
waay a.k çok saol hoca. Az oynamazdım ateride bunu. Böle topa bi koyuo top dünya turu yapıo kaleye gidio felan süperdi a.k çok çok saol.