Efsane Carmageddon Pls !!
-
arkadaşlar 2 seneye yakın carmegeddon oyununu arıyorum..her yerde ya carmageddon2 ya da carmageddon TDR 2000 sürümü war..ben ilk wersiyonunu arıyorum yani..yardımcı olursanız inanılmaz sewindirik oLcam..
-
http://www.classic-gaming.net/game/25
5 dakkada buldum zor olmadı yaw.Assadan downloada tıkla sora uye ol kolaycak sora indir budur.
-
dostum bu ve bunun gibilerin hepsini biliyorum..alayı paralı üyelik..): upss şimdi fark ettim normal account da warmış (: çok saoL bu arada..
-
Sorun değil.Ben denemesem sana atmam merak etme aha buldum linki diyip gödermem.Çalışıo oynadım süper özlemişim
-
of anam anam olm hastayım o oyuna ya :D istediğin adamı getir şerefsizim dünya şampiyonu olurm o oyunda ömrümn yarısı o oyunu oynamakla geçti desem yalan olmaz :D arabayı tek teker üstünde bile sürmeyi öğrendim manyak oyun yav :D
-
buradaki link çalışmıyor arkadaşlar ben demosunu buldum 22 mb full versiyonunu bulan yayınlarsa sevinirim :)
edit: sitenin içinden tekrar girmek gerekiyormuş dirket girmedi :)
-
ee submit game diyorum durdurmuşlar mı napmış öle bişi yazıo submitten indrimioymuyz ya?
-
dostum o linkten gir sonra game a tıkla sonra en üstteki carmageddona tıkla downloada tıkla register dicek kaydol siteye beleş kaydol modunda 50 mb download sınırı koycaklar üyelik işlemi bitince yine aynı şekilde gir indir 22.8 mb
-
hoca kafayı yicem downloadı bulamıom ya :D
-
heh tama sorunu hallettim benim baktığım oyunun downloadı yokmuş :D
-
oha be abi 2 yıl boyunca o oyunumu aradın :)
sen hatayı 2 yıl önce yapmıssın yanlısını bugun duzeltmissin :D
Toplam Hit: 1769 Toplam Mesaj: 14