EFX Bileklik
-
selamlar müridler bu bileklikten kullanan var mı ya yani bu kadar işe yarıyo mu 70 80 lira verilir mıi ?
edit : http://www.efx.com.tr/tr/default.asp sitenn adresi burdan bileklik hakkında bilgiler bulabilrsinz...
alsam mı almasam mı kararsızım.. :S
-
bana saçma geldi ama harbi bende merak ettim stres için birebir falan diyorlar heryerde reklamı çıkıyordu bunun ama o kadar pahalı dikkatimi çekti birde şu yetenek sizsinizde bacak kadar çocuk vardı böyle havada zıplaya zıplaya şarkı söylüyordu onun kolundada vardı
-
ya çoğu ünlü falanda kullanıyomuş bizdende biri var mı kullanan acaba ? değer mi yani almak öğrenciyiz sonuçta dimi.. bilenler kullananlar lütfen ccevap atsın
-
hadi basketçiler için biraz etkisi olabilir diye düşünüyorum atış dengesi felan ama kolunu bileğini kullanmayan insan için etkisi olcağını sanmıyorum saçma geldi.
-
ben kullanıyorum ama begendiğim için almıştım öle stres aldığını net bi şekilde sölemek doğru olmayabilir öğrenciyiz 3 ün 5in hesabını yapıyoruz bence alma gereksiz =)
-
Orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama açık artırma sitelerinde fiyatı 9-19-69 TL diye gidiyor..
-
Memento_mori bunu yazdı:
-----------------------------
Orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama açık artırma sitelerinde fiyatı 9-19-69 TL diye gidiyor..
-----------------------------69 aşağısı orjinallik garantisi vermedi.. birebir aynı görünm flaan diyo
-
Hocam al dealextreme den bi powerball 7 dolara at stresini ya... Vallahi 10 dk da ne dert kalıyor ne tasa...

-
expert bunu yazdı:
Memento_mori bunu yazdı:
-----------------------------69 aşağısı orjinallik garantisi vermedi.. birebir aynı görünm flaan diyo
-----------------------------anladım, o zaman alınacaksa illaki orjinal siteden almak lazım.. alırsan yorumlarını paylaşırsın artık.. iyi geceler.
-
Placeboooooooooooooo kullandım bi boka yaramadı Efx in orjinali 80 ın altında değildir .
edit : 79muş siteyi şimdi gördüm :)
-
Silikon felan diyor, nano teknoloji kullanılıyor olsaydı inanırdım.