Ege Sigorta Dan Sigorta Yaptıranlara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

özelden yazdım burdan yazayım hocam  şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba

cevapladım hocam ne varsa sorun bugünden yarından sonra25 ağustosa kadar yokum imzamda yazdım zati :)

cevap için çok sagol hocam 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    DJ_Alper bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

özelden yazdım burdan yazayım hocam  şimdi trafik kazası geçirdi bizim akrabalardan biri karşı taraf suçlu bulundu heyetten rapor alacaklarmış ona göre sigorta şirketi para veriyormuş şimdi ege sigorta battı ondan dolayı para verilmeyecekmi yoksa daha farklı bir durum olacak bilgin varmı bu durumlar hakkında avukat elinde işlev kaybından dolayı para alacaksin demiş sigortadan kendisine yalan oldu galiba

cevapladım hocam ne varsa sorun bugünden yarından sonra25 ağustosa kadar yokum imzamda yazdım zati :)

hocam artik imza kalmadi formda :) bende imzamda yazi var diye bakiyordum

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 2245 Toplam Mesaj: 13
ege sigorta tmsf