Ege Universitesi Agindan Haxball Oynanmiyor!
-
abi kavga var zannettim ünlemli falan :D noluyo :|
proxy list dene kesin cözüm vpn.
ff'de eklenti vardı hatta bulursam paylaşırım. hatırlamıyorum, bilen çıkarsa yazsın.
-
haxballın calısması için belirli bir porta erişim sağlanıyor. genelde üni ağlarında veya kurumsal ağlarda vs.. firewall tarafından belirli portlar harici çoğu porta erişim yasaktır. buyüzden bağlanamaman normal.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------haxballın calısması için belirli bir porta erişim sağlanıyor. genelde üni ağlarında veya kurumsal ağlarda vs.. firewall tarafından belirli portlar harici çoğu porta erişim yasaktır. buyüzden bağlanamaman normal.
-----------------------------VPN ile bunu asabilir miyiz murid yukarida yazmis. Kafamda basmiyor ki su VPN olaylarina. :)
-
break bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------haxballın calısması için belirli bir porta erişim sağlanıyor. genelde üni ağlarında veya kurumsal ağlarda vs.. firewall tarafından belirli portlar harici çoğu porta erişim yasaktır. buyüzden bağlanamaman normal.
-----------------------------VPN ile bunu asabilir miyiz murid yukarida yazmis. Kafamda basmiyor ki su VPN olaylarina. :)
-----------------------------sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez. hotspotshield veya benzr bi bi uygulama ile deneyebilirsin.
-
bitam tarafından engelleniyor . aynı şekilde rapid hotfile de engelleniyor 18:00 e kadar
-
Eyvallah @FCN sagol.
Aynen hocam cok sacma ama ya alt tarafi Haxball. Torrentide kapatiyorlar zaten 5 MBit hiz var onuda yarim yarim kullaniyoruz. Bakalim Ultrasurf yemedi ama @FCN arkadasin onerdigi programi deniyorum simdide.
-
ege übiversitesi hangi hattı yavf. kampüste ege bağlantısını nerden yapıyorsun ki.
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
ege übiversitesi hangi hattı yavf. kampüste ege bağlantısını nerden yapıyorsun ki.
-----------------------------Ogrenci Koyu'nde kaliyorum hocam.
-
bende kyk da kalayom. köyde zaten bir net problemi olduğu söyleniyordu.
-
Flash player'ı proksilemeniz lazım.