Egede Balayı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fiki
    fiki's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2017
    Erkek

    Hocam izmir ve daha altina kaydikca fiyatlar artiyor. tavsiyem balikesirin ilceleri. ayvalik, akcay, oren vs. Oralarda bir yaz garsonluk yaptim, kimsenin bilmedigi cennet diye geciyor. kimse bilmediginden pe kgeleni olmuyor. fazla kimse gelmediginden hem kuru kalabalik yok hem de asiri pahali degil.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2013
    Erkek
    fiki bunu yazdı

    Hocam izmir ve daha altina kaydikca fiyatlar artiyor. tavsiyem balikesirin ilceleri. ayvalik, akcay, oren vs. Oralarda bir yaz garsonluk yaptim, kimsenin bilmedigi cennet diye geciyor. kimse bilmediginden pe kgeleni olmuyor. fazla kimse gelmediginden hem kuru kalabalik yok hem de asiri pahali degil.

    hocam söylediğin yerlere balayı değilde gezi amaclı gitmeyi düşünüyorum malum kadınlar bu konuda biraz hassas ilerleyen günlerde bana sıkıntı olmasın (başımızın etini yemek gibi) :)

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    K4R4B4S4N bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

    Bodrum tercih ediyorsaniz.  Kefaluka resort öneririm balayi aile otelidir hizmeti iyidir. 6 sene çalıstim animasyon departmaninda. 

    Ben gittim.kesinlikle on numara otel manzarasi vs inanilmaz.Hizmrtleride cok iyi . Cok memnun kalmistik

    evet eğer otelden çıkmayacaksan odana kapanacaksan o büyük herşey dahil otelleri tercih edebilirsiniz. tatiliniz bittiğindede bodruma tatile gittim dersiniz ama bodrumun hiç bir yerini görmezsiniz.

    eğer dediğim gibi ben sadece enerji depoluycam bi elim yağda bi elim balda olsun istiyorsanız ( ki saygı duyuyorum bende böyle tatil severim ) büyük otellere gidin.

     

    Ancak gittiğiniz beldeyi gezip görmek istiyorsanız butik otelleri tercih edin. 

    Neden ? 

    Bir kere butik oteller konumları itibari ile büyük oteller gibi dağ başında değil gerçek sahillere şehir merkezine veya tatil beldesinin yaşam alanlarına daha yakın olur bu sayedede bir çok yer yürüme mesafesindedir.

    2.si tüm dünyada standart yemekler yerine o bölgenin gerçek yemeklerini yersiniz. 

    3. her gün farklı koyda denize girme şansınız olur her gün aynı plaja gitmezsiniz.

    4. o yörenin dokusunu tarihini kültürünü tanıma şansınız olur  dünyanın 7 harikasından 2 si türkiyede biri bodrumda diğeri ise efes antikketi. ayrıca sahil şehirinde bir çok şehirde bodrum marmaris gibi limanı ve marinaları gezersiniz buradaki kaleleri görürsünüz.

     

    herşey dahil yaparsanız bunların hiç birini yapacak vaktiniz olmayacak yada parasını verdim diyip çıkma şefkiniz olmayacak.

    en iyi balıgı yine dışarda yersiniz

    en iyi denize dışarda girersiniz

     

     

    Sİze kısmen katılmakla birlikte renkler ve zevkler meselesi kimi butikten kimi bu tarz tatilden memnun kalıyor. Ben gittiğimde bodrum merkezde eos otel diye kahvaltı vs dahil 3 yıldızlı bir otelde kaldım  booking den 3 gün rez. yaptım 250 tl falandı  bedavadan biraz pahalı :) bu üç günde bodrum heryerini gezdim neredeyse bitez yalıkavak turgutreis.. vs köylerine dahi çıktım üç gün geziden sonra kefalukada dediğin gibi enerji depoladım. 

    Bu yazıyı okuyanlara arkadaşında dediği gibi gittiğiniz yerleri gezmenizi öneririm , plan yapmadan önce küçük bir butik otelde pansiyonda bir kaç gece kalıp gezdikten sonra otellere kapanabilirsiniz :)

    eğer vakit varsa bu dediğin de mantıklı hocam. Tatilin ilk günlerini daha eğlenerek gezerek vakit geçirdikten sonra kalan günlerini daha büyük herşey dahil otelde keyif yaparak bitebilirsiniz. 

    kuşadasında arkadaşlarla herşey dahil otelde kaldıgımızda evet hiç dışarda yemek yemedik hep herşey dahili kullandık dışarda bara da gitmedik otelde içtik 

    fakat gezmeye dolaşmaya çıktık

    bütün sahil kısmını marinasını dilek yarımadası milli parkına kadar gittik fakat bizim avantajımız altımızda arabamız olmasıydı.

     

Toplam Hit: 2623 Toplam Mesaj: 14
tatil balayı otel düğün