Egeli Müridlerden Yardım Lütfen...( HARMANDALI-ZEYBEK )
-
Arkadaşlar elinde görüntülü harmandalı zeybek vs. olan arkadaslarım varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
Şimdiden çok teşekkür ederim... -
hoyda bree!
-
müridim olsa atardim bi yerden bulabilirsem atarim sana irtbati kesme benimle !
-
tamam kardeş irtibatı koparmayalım...
-
hoja bende vardı hatta harmandalını bu video dan öğrenmiştim ama format la gitti üzgünüm 3 gün önce yazsaydın link verirdim hemen :))
-
kardeş sağlık olsun ne diyelim saol yınede cvp verdiğin için
-
candost benim için insan önemlidir ne olursa olsun bi insana yardım etmeyi herzaman isterim ... ((: EGEnin neresinden ??
-
nicksiz iki zeybek oyna amelede koceklik yapar webcam le kaydedin yardimci olun murid kardesimize...istersen bende adana uc ayak cekim.....dai valiliklerin sitesine bak ege bolgesinde...
-
hoja sen delisin bee ((: valla amele yi severim onunla yılbaşında tahribattaydık baktım ne partide boş yer var nede eylenecek biyer bende tahribata daldım amelede orda biraz muhabbet etmiştik yani tam köçek olacak kişiyi bulmuşun :)))))))) amele nerdesin seni bekliyoruz diplomalı köçeğimizz
-
alikadir kardeş saol AYDIN doğumluyum ama yurtdışında yaşıorum okumak için geldim bıda gıdemedım kaldım öle. :))
-
ben de var 19 mayıs müziği yapıcaz ama istediğin gibi mi bilemem istersen gönderebilirim ok;)
Toplam Hit: 2279 Toplam Mesaj: 16