Egemen Bağışa Göre Tüm Akpliler Abdci.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------antioksidan. bi soru sordun cevap verdim. şahsıma hakaret et demedim. benim nasıl düşündüğüm seni ilgilendirmez. söylediklerime ve düşüncelerime saygı duymak zorundasın. zoruna gidebilir. bu senin sorunun. bana hakaret EDEMEZSİN...
hem o kadar lafları söyledide ne oldu? krizi kim çıkardı? doları ben iyi hatırlıyorum. çocukken 130 bin civarı geziyordu. 1 haftalık çalıştığımla 10 dolar alıyordum. dolar bu fiyata nasıl geldi? o kadar fabrika ve iş yerleri ne zaman kapatıldı? deprem zamanı deprem bölgesine ne yaptılar? hadi bişey yapmasınlar. deprem bölgesi bile ailan edemediler...
-----------------------------
allah allah neden acaba?hmm kimle başladı?menderesle mi başladı acaba bu ülkenin abd bağımlılığı?daha sonra özalın ocak kararları mı vahşi kapitalizmi bir anda soktu bu ülkeye? sıçtıkları boklar birikti,birikti patladı!
Orta doğu projesinde bizle olun dendikten sonra ecevitten hayır cevabı almaları sonrasında bu krizin patlak vermesi ne kadar garip! -
siz kafayı yemişsiniz.
hepinizin dediği yanlış.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------siz kafayı yemişsiniz.
hepinizin dediği yanlış.
bi sen doğrusun zaten abi. -
AntiOksidan bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------antioksidan. bi soru sordun cevap verdim. şahsıma hakaret et demedim. benim nasıl düşündüğüm seni ilgilendirmez. söylediklerime ve düşüncelerime saygı duymak zorundasın. zoruna gidebilir. bu senin sorunun. bana hakaret EDEMEZSİN...
hem o kadar lafları söyledide ne oldu? krizi kim çıkardı? doları ben iyi hatırlıyorum. çocukken 130 bin civarı geziyordu. 1 haftalık çalıştığımla 10 dolar alıyordum. dolar bu fiyata nasıl geldi? o kadar fabrika ve iş yerleri ne zaman kapatıldı? deprem zamanı deprem bölgesine ne yaptılar? hadi bişey yapmasınlar. deprem bölgesi bile ailan edemediler...
allah allah neden acaba?hmm kimle başladı?menderesle mi başladı acaba bu ülkenin abd bağımlılığı?daha sonra özalın ocak kararları mı vahşi kapitalizmi bir anda soktu bu ülkeye? sıçtıkları boklar birikti,birikti patladı!
Orta doğu projesinde bizle olun dendikten sonra ecevitten hayır cevabı almaları sonrasında bu krizin patlak vermesi ne kadar garip!
-----------------------------kapasite meselesi |:
işte kendi ağzınla söylüyorsun. menderes, sonrası veya daha öncesi. bi yerden başlamış bu. benim bildğim devlet işlerinde hiçbirşey garip veya tesadüf değil... -
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------siz kafayı yemişsiniz.
hepinizin dediği yanlış.
sen sus. asp öğren :p -
ajan1111 bunu yazdı:
hangi parti geldide abd'nin uşağı olmadı???
-----------------------------başkasının yanlışı seninkini doğru kılmaz
-
konuyu başka yerlere çekmein :|
başka iktidarların abd ye hayran olup olmaması, akp nin hayran olması gerçeğini değiştirmez ;) konunun amacını saptırmayın. acana da yüklenmein xD
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
hangi parti geldide abd'nin uşağı olmadı???
-----------------------------başkasının yanlışı seninkini doğru kılmaz
ben doğru olan bişey demedim ki. akp'de aynı öncekileride. -
tartışmayı ne zaman öğrenceniz acaip merak ediyorum.