folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğer Güneş Batarsa Şafak: 147 :D

Eğer Güneş Batarsa Şafak: 147 :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    inşallah az kalmış. buradan 2 f-f 16 geçti ödüm koptu. ürperdim titredim -pkklı itler ne korkuyodur

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hoca elimdeki kağıtta yükümlünün 30/11/2008 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur, sekv edileceği tarih 30.11.2008, 86.mad. a grubu arızalı (tebligatsız), grup numarası tertibi 2007/10 yazıyor, işten anlayanlara soruyorum ne zaman askerim? a.q. 81 liyim torunlarla gideceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca elimdeki kağıtta yükümlünün 30/11/2008 tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur, sekv edileceği tarih 30.11.2008, 86.mad. a grubu arızalı (tebligatsız), grup numarası tertibi 2007/10 yazıyor, işten anlayanlara soruyorum ne zaman askerim? a.q. 81 liyim torunlarla gideceğim.

aynı belgeden bende de var. bende de 21/11 yazıyor. meali o yazan tarihte kucağa oturtcaz demek.

86. madde ile ilgili şöyle bir konu var dh de

http://forum.donanimhaber.com/m_23723772/mpage_42/key_//tm.htm#24850307

sıradan okursun sayfayı.

bide bunu buldum

http://www.turkforum.net/showthread.php?t=25479&page=300#post3763239

benim boy kilo oranı yoklama sırasında 1.70 e 87 idi sanırım ondan yazdılar :)

hatta bunu da oku

http://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=22266

buda 86. madde

Madde 86 - (Değişik madde: 20/11/1935 - 2850/1 md.)

Son yoklamada bulundukları yerdeki askerlik meclisine veyahut elçilik ve konsolosluklara gelmiyen ve 26 ncı maddede yazılı mazeretlerini bildirmiyen ve birlikte askerlik muamelesine tabi oldukları doğumluların celb ve sevkine kadar da ele geçmiyen mükellefler, elde edildiklerinde bulundukları yerde veyahut yol masrafı kendileri tarafından verilmek üzere en yakın yerde bulunan iki askeri hekime (birisi sivil olabilir) muayene ettirilir. Muayene neticesinde askerliğe elverişli oldukları anlaşılanlar askerlik meclislerince ve toplu değilse idare heyetlerince numarasız asker edilirler ve askerlik meclisleri çalışmadığı zamanlarda sınıfları ve mürettebleri, mıntakasında bulundukları kolordularca tesbit edilerek muvazzaf hizmetleri yaptırılmak üzere derhal işbu mürettebata sevk olunurlar (35 yaşını bitirmiş olanlarla daha yukarı yaşta bulunanlar geri hizmetlerde istihdam olunurlar).

Sıhhatleri muvakkaten askerliğe elverişli olmadığı anlaşılanlar keza askerlik meclisi veya idare heyetlerince numarasız asker edilir ve sevkleri geri bırakılır. Bunların sonradan yaptırılan muayenelerinde sıhhi halleri, askerlikten büsbütün çıkarılmalarını icab ettirirse 41 inci madde hükmüne tabi tutulurlar. Askerliğe elverişli olduklarını gösterirse sınıfları ve mürettebleri yukarıdaki gibi tesbit olunarak hemen sevkedilirler.

Sıhhi hallerinden dolayı ilk muayenede askerlikten büsbütün çıkarılmaları icab edenler 41 inci madde hükmüne tabi tutulurlar. 86 ncı madde hükmüne girenler askeri mahkemelere verilir.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hoca kucağa oturmaktan kastın askere alınmakmı?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    aynen öle

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

IRET bunu yazdı:
    hoca kucağa oturmaktan kastın askere alınmakmı?

Akşam akşam ki bu şafak sonuncu yarın sınav var güldürdün beni berhudar ol emi.... 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi ara buraya 200 lü şafaklar atmışız 87/4 ler olarak

Şimdi ise 70 kaldı :D

evet şaka değil batarsa 70 :D

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

KAHRAMANMARAŞ - Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı

87/4 30.11.2008 Şafak 12 den Sonra 54 :) Koymasın :)

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    şafak 474 ağlamam lazım :D aralık 12 de ankara mamakda olucam inşallah :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    88/3 şafak 354 izinleri düşersek tabi :) bitmiyo yaa

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 4018 Toplam Mesaj: 25