folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğitim Sen"İn Sitesi Yasaklandı

Eğitim Sen"İn Sitesi Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Müridler Eğitim Sen'in site mahkeme kararıyla erişime kapanmıştır gereçke olaraksa adnan oktarın alehine yayınlanan bir açıklama ne kadar basit site kapatıyorlar bide deniz fenerinin sitesini kapatsalar ya da eğitim bir sen gibi tayyip yandaşlarının olduğu siteleri!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Guzel bir gerekceyle kapatilmis,ne var ki bunda?

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

çok oldu kapatılalı ...

edit = neyseee

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    Guzel bir gerekceyle kapatilmis,ne var ki bunda?
    adnan denen kişi bize bişe deseydi şu ana ödüllendiriliyordu Eğitim Sen bir şey solesin hemen kapatın ne kadar adaletli!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    bu ülkedeki hiç bişe ye şaşmadım bunada şaşmıyom alıştık

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:
    bu ülkedeki hiç bişe ye şaşmadım bunada şaşmıyom alıştık
    :d çok doğru hocam sen ülkücüsün herhalde ben devrimciyim ama bu konuda görüşlerimiz aynı buna şaşmak gerek :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ne kadar salakça bir yazı ne kadar cahilce dedim şunun profiline bakem kaç yaşındaymış diye tamda sandığım gibi

Kefilliğinin kıymetini bil konuyu açacaksan adam akllı şeyler yaz yazmak için yazma cıks cıks 

Edit : Ayrıca tbt de bu kapanmasıyla ilgili konu açıldı unutma netde ne olursa ilk burda duyrulur geç kaldın çocuk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

yok benim kardeşimin yaşı o üye oldu da benim yaşım 18

edi:neyse salla kavga olmasın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Ozur dilerim ben alehine degil lehine olarak okudumusum :S

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek
    bence çok iyi olmuş, fazla söze gerek yok.

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

olay üzücü.babam üye o sendikaya ve çok kan kaybediyor.

her neyse..konu açmadan önce araştırmaya çalış.

son olarak:bu ülkede Atatürk'ten başka kimse devrim yapmadı hocam.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 1633 Toplam Mesaj: 12