Egitim Seti Cyera Hack
-
uz-i bunu yazdı
taruz lınk verirmisin artık eskısı gıbı egitim setı bulmak cok zor
Ahh eve gidip de upload edebilsem verecem. Olmadı yarın bürodan halleder veririn link.
-
:|
abi çok amatörler ya metinlere bak ciddiyetsizliğe bak amk o kadar eğitim seti hazırlamış tasarım yapmayı ciddi üslupla yazı yazabilmeyi öğrenememiş sanki..
siteyi okudukça geriliyorum stres oldum
www.cyeraegitimseti.com
Kampanyamızda Satmış olduğumuz 15 adet eğitim setinin, 1 tanesini 150 Tl'ye satan firmalar mevcut. Biz bu kampanyayı öğrencilerin alım gücünün düşük olması sebebiyle yaptık. Bu durum vesilesiyle birçok müşterimiz bu kampanyadan yararlandı. Biz sadece yazılım eğitimi veriyoruz, para bizim için 2. Planda. Bunu sattığımız eğitim setlerinin fiyatlarından anlayabilirsiniz. Sizler, 1 Adet eğitim setimizin kursunu 2-3.000 Tl'ye zor alırken, 150 TL'ye 1 adet eğitim setimizi başka firmalardan satın alırken, biz bunu 15 Adet eğitim setini, orjinal kutusu ve şifresiyle beraber 100 Tl'ye indirip gönderiyoruz. Kısacası zararına satıyor, kendi cebimizden ödeme yapıyoruz. Sırf öğrenciler faydalansın diye. Zira onların alım gücü düşük, para ödeyemediklerinden bilgi öğrenemiyorlar, bizde bu duruma bir son vermek istedik. Aklı olan herkes bu durumu rahatlıkla anlayabilir. Bu vesile ile kampanyamız ayrım gözetmeksizin herkes için geçerlidir. Tek hedefimiz, Yüce Türkiye Cumhuriyetinin Değerli gençlerini yazılım alanında geliştirmekte bir nebzede olsa tuzumuzun bulunması. Zira, yazılımdan uzak kalan bir toplum yok olmaya mahkumdur. Günümüz dünyasında herşey yazılıma bağlı, biz bu durumun farkında olup, hem vatan-i görevimizi yapıyor, hemde öğrendiğimiz bilgilerimizi bedavaya dağıtıyoruz. Tek amacımız var bunuda belirttik. Telefonla arayıp, bizim bu çalışmamızı kınayan insanlar mevcut, olacakda elbet. Bu durum bizim doğru yolda olduğumuzu gösteren en büyük delillerden birtanesidir. Güncel bir eğitim setimizi daha 10-15 Güne piyasaya süreceğiz, onca gencin duasını kazanacağız yine, hemde çok ucuz fiyata. Sebebini belirttik.Kampanyamızı dileyen alır, dileyen almaz. Biz zorla satmıyoruz. Benim burdan gelecek gelire ihtiyacım yok. Cebimden siteye para harcıyorum zaten. Yazılım konusunda biryere takılırsanız eğer dilediğiniz vakit beni arayabilir, ücretsiz destek alabilirsiniz. Müşterim olmanız gerekmiyor. Bizim hedefimiz belli. Herhangibi bir biçimde KAAR Amacı gütmüyoruz. Sadece Boş zamanlarımızda, ileri seviye eğitim setleri hazırlayıp kullanıcılarımıza sunuyoruz, GELİR Elde etmiyoruz. BEn bu işi ve bu siteyi, Ülkemin yazılım alanında gelişmesini sağlayabilmek amacıyla kurdum, başka bir amacı yoktur. Eğitim setlerine verilen fiyatlar ise, o eğitim setinin satışından elde edilecek gelirin, Giderlerini karşılamasından ibarettir. Saygılarımla / Barış KÖMÜRCÜ
noname tarafından 20/Oca/14 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
"CyEra Eğitim Seti Lmt.Şti. Hoşgeldiniz "
"Lmt.Şti" nedir ya :D
caagroup tarafından 20/Oca/14 19:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bulduğum dosyayı yandexe upload ediyorum. %22 şuan; bitince link atacağım.
-
Tamam taruz bekliyorum seni
-
Dosyayı rarlamk zorunda kaldım. Şifre yok. http://yadi.sk/d/rizJqyPNGcvsP