Eğitimime Destek Olur Musunuz?(Fotoğraf Bulanıklığı Giderme)
-
:D iyi bari. tamda bende keskinleştirip, median filtre uygulamıştım.
-
Hocam bu fotoğrafı photoshop bile kurtarmaz.
Anca filmlerde gördüğümüz kriminal bürolarında (varsa) fotoğraf netleştiren zımbırıklardan olması lazım.
-
Hocam kimliğin arkasına nasıl ayarladın yahu, bana da lazım olacak tek ders sınavında :D
-
PhYtOn bunu yazdı
Hocam kimliğin arkasına nasıl ayarladın yahu, bana da lazım olacak tek ders sınavında :D
hocam photoshopda kimliğe uygun bi sayfa aç oraya yazılarını yapıştır çok zor değil:D
@angels_demos sağolasın hocam
@austen aynen öyle hocam tam olarak çözüme kavuşturamasamda aliyk'nın attığı foto gene işime yaradı.
-
Lazmania61 bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
hocam photoshopda kimliğe uygun bi sayfa aç oraya yazılarını yapıştır çok zor değil:D
@austen aynen öyle hocam tam olarak çözüme kavuşturamasamda aliyk'nın attığı foto gene işime yaradı.
Ps özürlü biri için gayet açıklayıcı oldu hocam sağ ol :D. Ps kullanmıyorum daha doğrusu grafik & tasarım & editle alakalı hiçbir program kulalnmıyorum :) -
PhYtOn bunu yazdıLazmania61 bunu yazdıPhYtOn bunu yazdı
Ps özürlü biri için gayet açıklayıcı oldu hocam sağ ol :D. Ps kullanmıyorum daha doğrusu grafik & tasarım & editle alakalı hiçbir program kulalnmıyorum :)en olmadı yazıyı yaz wordde falan çıktı alırken yüzde 45-50 olarak çıkart gene o civarda birşey çıkıyor.
fotoğraf bulanıklığı giderme bulanıklık giderme mimarlık tarihi soruları eğitime destek sağolun