folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eğitimini Almadan Grafiker,Mimar,Yazılımcı Vs. Olabilmek

Eğitimini Almadan Grafiker,Mimar,Yazılımcı Vs. Olabilmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bunların hepsi diplomasız olabilir ama üniversite koklamak, bi kültür geçirmişliğin simgesi olabilir bir tek. ama bu da artık önemli değil.

sosyal hayatta iletişim becerisi iyi olan, diploması olmayan herkes iş bulabilir ve çalışabilir. türkiyede olmasa da, eğer ingilizcesi varsa yurtdışına babalar gibi çalışır.

türkiyede çok iyi bir tasarımcının direkt ağzından duydum: "o kadar proje yaptım yurtdışına, sadece almanyada bir firma diplomamı sordu onu da muhabbet olsun diye sordu." dedi :D asdfdsgfhdgfsdfasdgsfhdg

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

walla nerdeyse 15 yıldır araba kullanıyorum 3 kez mi ne sordular ehliyetimi var gerisini sen düşün

bu arada diplomasız  yazılımcıyım 2 üni terk seneye 3. ye başlayıp bırakcam inş.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

Arkadaşlar böyle bir şey mümkün mü? Bir kişi bu meslek dallarının eğitimini diplomasını almadan, sadece geliştirilen yetenekle ya da tecrübe ile sektörlerde iş bulabilme çalışabilme imkanı var mıdır,yoksa diploma her şey midir? Ben kendim mimarım,işe girerken bana ve çevredeki arkadaşlara diploma konusu hangi okulda okuduğun vs,hiçbir şekilde açılmayıp istenilen tecrübe ve işi ne kadar bilebildiğin oluyor. Diğer yerlerde nasıl bilemiyorum ama, bu alanlarda böyle mi, daha çok ne yapılabildiğine mi bakılıyor? Okul olmadan tecrübe ve bilgi ya da yetenek ile de bu alanlarda iş bulabilme imkanı doğru mu, olabilir mi? 

olursun fakat vizyon sahıbı olman 

bır unıversıte havasını koklaman lazım   ,  adamlar cagrı merkezıne bıle unıversıte mezunu arıyorlar .

ne mezunu vs oldugun onemlı degıl ama bu devırde ınsan bır unıversıte bıtırmelı. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Yaptığım işte diplomam yok ( Yazılım , Güvenlik ) ama keşke olsaydı eğitimini görseydim diyorum.

Toplam Hit: 2099 Toplam Mesaj: 15
eğitim