Egoist Olma Sanatı E-Kitap ?
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Dar gelirliliğin anlamı yok gittin aldın 11 tl altıu üstü,
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=40892
-----------------------------egoizminde anlamı yok
-----------------------------Narsizm o
-----------------------------reklam desek daha doğru olacak
-
kitabın açıklamasını okudum. yazar yanılıyor, başkalarının hoşuna gitmeye çalışmak da egoist olmaktır.
-
Fatih bunu yazdı:
kitabın açıklamasını okudum. yazar yanılıyor, başkalarının hoşuna gitmeye çalışmak da egoist olmaktır.
-----------------------------haklısın. felsefenin mına koymuş olduğunu düşünebilirim sanırım.
-
Fatih bunu yazdı:
----------------------------başkalarının hoşuna gitmeye çalışmanın neresi egoizm onu anlayamadım kendin olmaktan wazgeçmek başka bir kılıfa girmek egoistliği deil sağlam olmayan bir karakteri gösterir
-
irwa bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
----------------------------başkalarının hoşuna gitmeye çalışmanın neresi egoizm onu anlayamadım kendin olmaktan wazgeçmek başka bir kılıfa girmek egoistliği deil sağlam olmayan bir karakteri gösterir
Megolomanizm, şımarıkinzm, saçmalamanizm, yalakanizm ve birçok nizm :) -
irwa bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------İnsan neden başkalarının hoşuna gitmek ister? Bu soru üzerine düşününce neresi egoizm sorusunun cevabı kendi kendine çıkıyor aslında.
-
Hocam banada komik e-kitaplar lazım elinde olan varsa uplarsa sevinirim... Dostum konun baltalanacak ama başka bi konu açmak istemedim ksr bakm yaf.