Egzoz Çıkış Hızı Saatte 960 Km/H Güzel Bir Oyuncak (:
-
http://www.youtube.com/watch?v=7bHiPImpF8U
ilk iki dakikalık bölümü ne demek istedigimi anlatacaktır (: bu konu ile ilgili malzeme ve döküman topluyorum, mekanikte çok iyiyim fazla bir finansmana gerek duymayan bir aktivite hepinizin hoşuna gidecegine eminim...
bu konu ile ilgili bilgisi olanların fikir ve önerilerini bekliyorum (LÜTFEN)
-
Hocam videonun devamı var mı?En son motoru test merkezine götürdüler orada bitti?
-
yok sanırım, arattırdım bulamadım, sen bulursan haberim olsun
bu filmdeki minyatür jet motorundan dahada küçük daha az tepkili bir şeyler yaparak başlıyacagım bakalım nasıl olacak...
bu arada jet motorunu bi go-kart a takınca neler yapıyor ilgilenen olursa bakıversin (:
-
go kart değil muhtemelen bmw m3 tü o : )
-
hoca walla ben de böyle konularla ilgileniyorum...(bu arada yukarıdaki linkleri açamıyorum OBJECT NOT FOUND uyarısı veriyo)
ben de aklımda sürekli füze motoru tasarlıyorum ve bir de pic programlamayı öğrenirsem uçanı kaçanı sikecem.
ve memleketin hava savunmasına katkıda bulunmak istiyorum.Yoksa hava sahamız allaha emanet adam gibi çalışan doğru dürüst radarımız bile yok,olsa da stinger füzesiyle ne vurulur ki a.q.
işte benim merakım da bu...
-
iLginç iLginç Çok iLginç
-
pingattack bunu yazdı:
-----------------------------hoca walla ben de böyle konularla ilgileniyorum...(bu arada yukarıdaki linkleri açamıyorum OBJECT NOT FOUND uyarısı veriyo)
ben de aklımda sürekli füze motoru tasarlıyorum ve bir de pic programlamayı öğrenirsem uçanı kaçanı sikecem.
ve memleketin hava savunmasına katkıda bulunmak istiyorum.Yoksa hava sahamız allaha emanet adam gibi çalışan doğru dürüst radarımız bile yok,olsa da stinger füzesiyle ne vurulur ki a.q.
işte benim merakım da bu...
---------------------------------------------------------------kardeş istersen başka bilgisayardan dene yada linki copy/paste yap link çalışıyor.
-
o videoyu izlerken gördüm oha diyorum susuyorum :|
http://www.youtube.com/watch?v=gyddRY1diBk&mode=related&search=
-
hoca ben Antalya/Kemerdeyim başka pc lerden de denedim açılmıyo bu link burda.
Deniz seviyesinde ya burası hava basıncından mıdır nedir amk
-
pingattack bunu yazdı:
-----------------------------hoca ben Antalya/Kemerdeyim başka pc lerden de denedim açılmıyo bu link burda.
Deniz seviyesinde ya burası hava basıncından mıdır nedir amk
-----------------------------
:D:D:D:D:D vallahi çok güldürdün beni hocam, flash player kurulumu makinede? -
varya o jet motorunu bi model arabaya taktığınızı düşünsenize walla araba patlamazsa eğer 800 km/s yapar herhalde