folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Alma Hakkının İptali

Ehliyet Alma Hakkının İptali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.

bizim arkadaşın abisi emnıyettekı ehlıyetını almadıgı ıcın yada hıc kursdan cıkarmadıgı ıcın 1,5 yıl gıbı bır surede ıptal olmuştu.

alla alla emin misin hocam bundan? Bari en azından gidip sertifikayı alayım ben dursun evde bir köşede en iyisi

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ehliyeti 3 4 sene önce aldım. Daha doğrusu hem yazılı hem direksiyon sınavını geçtim. Ondan sonra hiçbir işlem yapmadım.

Sürücü kursundan sertifika alınıyormuş sanırım. Geçen sene gidip sormuştum sağlık raporumu ve 20 liramı oyle bırsey aıdatı odersem sertifikamı alabılıyormusum ve bu sertifika ile 1 sene ehliyet kullanabiliyor muşum.

Yakınlarda 400 500 lira harcamayı dusunmuyorum acıkcası ehliyete ama bugun bır arkadas yenı yasa cıkınca senın ehlıyet ıptal olur dedı?

Varmı boyle bir durum? Ona göre kendimi ayarlayım yada en azından sertifika mı alayım bir köşede dursun ehliyeti çıkartana kadar

Hocam bende 2009 yılında almıştım ehliyeti yeni yasaya göre bu yılın 12 ayında sonmuş çıkartmazsan dosya iptal oluyor onun için kurbandan sonra çıkartacam bende.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Kursdaki adam eğer sınavı geçtiysen ve kartını yenilemediysen stajyer ehliyet sanada vurur demişti ne derece doğru bilinmez.

bizim arkadaşın abisi emnıyettekı ehlıyetını almadıgı ıcın yada hıc kursdan cıkarmadıgı ıcın 1,5 yıl gıbı bır surede ıptal olmuştu.

alla alla emin misin hocam bundan? Bari en azından gidip sertifikayı alayım ben dursun evde bir köşede en iyisi

iptal oldugundan eminim hocam yeniden kayıt yaptırcaktı hatta motor ve arabayı aynı anda almıştı fakat dosya kurstayken mı ıptal olmuştu emnıyetteyken mı bılmıyorum.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ben 2009 da ehliyet almaya hak kazandım, yıllardır ehliyeti almamıştım bıktım polisten kaçmaktan sonunda gittim 2 ay önce filan aldım ehliyetimi. yani ortalama 4 yıl sonra aldım ehliyetimi. sadece sağlık raporu ve sabıka kaydını yeniledim o kadar. ama devlete güven olmaz bu aralar sinekten yağ çıkartmaya çalışıyorlar en iyisi riske girme git ehliyetini al sonra bakarsın stajer ehliyeti verirler bilmem ne yaparlar boş yere uğraşırsın.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

bizzat kendim 4 sene sonra aldım sağlık raporu sabıka kaydını yenilet öyle git bide fotoğraflar değişebilir ve yasal bi süresi de yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hocam eski sistem olsa alma 10 yıl bekle hiç bişey olmaz derdimde

Şu stajyer muhabbeti,sınav sisteminin değişmesi felan işleri bok etti 

en sağlıklı bilgiyi kurstan alırsın sistem değişti çünkü 

o sertifikayla 1 yıl  araba sürülür muhabbetide yalan yok öyle bişey

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Yeni düzenleme ile şubat 2013 den itibaren 1 yada 2 yıl içerisinde çıkarılmayan dosyalar yanıyor demişti bana kurs yetkilisi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

2007 de kazandım sınavı, gittim kurstan sertifika falanda aldim ama ehliyeti gidip almadim henuz. 

sinava girdikten 10 yil sora ehliyet alanlari taniyorum :) sadece saglik raporunu yeniliyorsun o kadar .

bende 2008  ekim gibi   sınavı falan kazandm evrakları bile verdim  polis merkezinden almaya  anca  2009 şubatta gidebildim almaya ehliyeti

2008 de ödediğim evrak parası bilmem ne değiştiği için bide  fark almışlardi benden  böyle bi durumda olabilir.

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 19