Ehliyet Almakla İlgili Bir Sorum Var.
-
ben 18 yaşıma girdikten 3 gün sonra kursa yazılmıştım. şimdi 8-9 senelik ehliyet sahibiyim :)
-
Ehliyet almanız için zaten kurslarla iletişime geçiniz size yol yordan göstereceklerdir. Ha deince başlayamıyorsunuz zaten , dönem dönem kurslarına yazılacaksınız belki 2 ay sonra başlayacak kurs , kurs bitimi 18 i doldurmuş olacaksın belki olur bilemicem adamın vs varsa hallolmayacak şey yok memlekette.
Şahsen ehliyeti ben bakkaldan aldım anlatayım nasıl aldım, ne kursa gittim, ne sınava çalıştım. Sınavdan bir gün önce kurs sahibine dedimki ben çalışmadım neleri soracaklar çalışım 1 günde:) benden 1 paket sigara istedi bide telefon numarasını verdi, sınavda sınav kitap grubumu yazıp yolladım... Tüm cevaplar sms le geldi. :D Resmen bakkaldan ehliyet aldım...
-
Deca ben sinava girerken sen su telefon numarasini banada ver bi mesaj atim ,cevaplar belki gelir :)
-
Ciddiysen halledeim harbi diyorum bak , adamla iyiydim en son hatta sınavdan 6 ay sonra falan uğradım hal hatır sordumdu ilerde işim vs düşer diye elde tuttum adamı. Arkaları sağlam gibiydi böle ehliyetiydi polisiydi derin devlet gibi sürücü kursuydu:D msnden konuşuruz. Bu arada girişte cep telefonu araması yapılıyor jandarmalar tarafından , orda buz gibi ter aktıydı üstümden .. ne gündü bre
-
Oo tamam haci msn de halledelim :)
-
İkinizide şikayet edicem a.q kıllık deilmi :P
-
benim bildigim 18 bitmis olmali sadece direk siyon sinavim kaldi tek seferde sinavi gectim :d
18 i den once sadece a2 ala biliyorsun bildigim