Ehliyet Başvurusu
-
gününe kadar doldurmak zorundasın + hani ozamana kadar ben bu ewrakları tamamlayım dersen olmuo illaki yasını doldurup ole ewrak topla sonra sap gibi kalırsın kurs muhabbetlerini biliorum benim arkadaslarım yazıldı ben yazıldım falan baya ayrıntısını ogrendik hadi kolay gelsin fiyatlarda kurs ucreti sehirden sehire değişir bide kurs ucretine trafik masrafları eklenio ona gore konus derim
-
AGA BEN DAHA YENİ ALDIM EHLİYETİ GÜNÜ GÜNÜNE GİRMEN GEREKİYOR AMA ŞÖYLEDE Bİ DURUM VAR MESELA SENİN TAM GÜNÜ GÜNÜNE GİRMENE 2 AY VAR DİYELİM SEN KURSA KAYIT YAPTIRIP DERSLERE GİREBİLİRSİN AMA YASINA GİRDİKTEN SONRA SINAVA GİREBİLİRSİN BİLDİGİN GİBİ SINAVLARINDA TARİHLERİ AYRI AYRI ARTIK SEN YASINA GİRDİGİN ZAMAN YAKIN Bİ TARİHTE SINAV VAR İSE GİRER ALIRSIN AHLİYETİNİ AMA SINAV ZAMANINA DAHA COK VARSA BEKLEMEKTEN BASKA CAREN YOK KOLAY GELE
-
yılın dolması yeterli
-
Açılın açılın benim babamın sürücü kursu var, hem de 2 tane ;))))))))))
neyse mevzuya geçelim. sürücü kursuna gitmene gerek yok sürücü kursu sana geldi:
18 yaşını doldurman gerekiyor arkadaşım. 18 bitecek yani. 18 bitmeden kaydolamazsın. 1 gün önce dönem açılsa listeler milli eğitime senin doğum gününden 1 gün önce gidecek olsa senin sonraki dönemi beklemen gerekiyor maalesef. fazla üzülme bişey kalmamış. hepi börtdey şimdiden...
-
agustosun 2sini bekle :)
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------
Ehliyetle arabamı sürülür :S 6sene ehliyetsiz araba sürdüm şehirler arası yolda bi gün bie trafik evirmedi çevirsede trafik şube müdürü tanıdığım vardı onun adını söyleyecektim eğerki seninde bi tanıdığn falan varsa hi boşuna alma heralde şimdi bi ehliyet almak 900 e falan mal oluyomuş.
-----------------------------isterse baban tanıdığın olsun hiç farketmez cezayı kodu mu görürsün emniyet müdürü tanıdığı...
Sen çok sallıyon kardeş...................
-
Maresca bunu yazdı:
bende ehliyet alacağım kısmetse.bana toplam 525 ytl ye mal oldu.o kadar pahalı deil yani anlayacağın
-----------------------------ehliyeti henüz almadın herhalde :S bi 275 ytl'de trafiğe damılma :D
-
a2 mi ? B mi C mi E mi?
sınıfına göre değişiyor yaş sınırı! a2 alabilirsin. -
snnyk bunu yazdı:
a2 mi ? B mi C mi E mi?
-----------------------------aklıma şahan geldi :)