folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Hakkında

Ehliyet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

darkroques61 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben Aralık'ta yazılı Ocak'ta direksiyon sınavını başarıyla geçip ehliyet almaya hak kazandım ama henüz gidip almadım dosya evde duruyor bunun bir süresi var mı ne zamana kadar almalıyım ?

içindeki sabıka kaydının süresi 6 ay geçerlidir. sabıka kaydını yenilet ve git al :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ben direksiyon sınavındann geçtim şimdi ne yapcaz kursa felan da uğramadım prosedürü bilen varmı ehliyete felan gitcekmişiz kursdan belge almama gerek varmı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

ben direksiyon sınavındann geçtim şimdi ne yapcaz kursa felan da uğramadım prosedürü bilen varmı ehliyete felan gitcekmişiz kursdan belge almama gerek varmı?

Hayır, kurs a dosya parasını verdiysen, herşeyin tamamdır, MEB, den onay gelicek 1 haftaya kadar, sonra karakola verilecek, dosyaların..

Sende karakolun resmi sitesinden rendevu alacaksın, ki alamazsın sıra gelmez, sabah 8 de açılıyor birde akşam 5 te, 2 saniyede kapıyorlar.

Karakolda 1 tanıdık bulmaya bak. başka şansın yok :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

konusu gelmişken sorayım, geçen sene girdim sınava kazandım ama dosyalar evde bi seneyi geçti ya da geçmek üzere. sorun olurmu? tekrar sınav falan?

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:

konusu gelmişken sorayım, geçen sene girdim sınava kazandım ama dosyalar evde bi seneyi geçti ya da geçmek üzere. sorun olurmu? tekrar sınav falan?

Sınav kalma ve girmemede hakkın yanıyor ama geçmişsen, dosyaların yanmaz herhalde daha sağlıklı olması için kursu ara yinede bir :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:

Sınav kalma ve girmemede hakkın yanıyor ama geçmişsen, dosyaların yanmaz herhalde daha sağlıklı olması için kursu ara yinede bir :|

hocam kalma yada girmeme durumu yok sınavları geçtim sadece karakola gidip ehliyeti almadım dosyalar evde o kadar.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:

hocam kalma yada girmeme durumu yok sınavları geçtim sadece karakola gidip ehliyeti almadım dosyalar evde o kadar.

İşte onu dedim bende, yanmaması lazım benim bildiğim, karakola geliyor dosyan, bir kaç işlemden sonra alıyorsun, parmak izi vs. giderkende gerekli bir kaç dosya götürmen lazım fotoğraf falan filan.O yüzden kurs'a danış dedim :|

Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 28