Ehliyet Sınav Sonuçları 22 Ağustos Cumartesi
-
Bi arkadaşım 68 le geçiliyor mu diye soruyor, geçilmiyor değil mi?
-
en dusuk gecer not : 70
-
MOTOR_B 83 GİRDİ
TRAFİK_B 76 GİRDİİLKYARDIM_B 67 GİRDİ
inanamıorum olaya baq :S
-
hacılar benim diğerleri tavan motor 63 a.q bunun bi yolu yok mu bilen var mı yaw şube müdürleri felan halledebiliyormu bu işi
-
68 le geçilmiyor
dosyalarla sürülmüyor ancak ehliyeti almak için gittiginide dosyaları verdiginiz zaman polis size ehliyet gecktiyse 2-3 gunlugune bi belge veriyor onla sürebiliyorsunuz
bunun dısında bende geçmişim
motor 95 trafik 87 ilk yardım 85
benide sürücü kursu aradı haberim yok 7 eylulde bekliyorum bendeayrıca direksiyon sınavı değişiyor bazı sürücü kursları 12 bazılarıysa 13 eylül kursu arayıp kesin tarihi ögrenin
-
emineker bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar benim diğerleri tavan motor 63 a.q bunun bi yolu yok mu bilen var mı yaw şube müdürleri felan halledebiliyormu bu işi
-----------------------------Sanmam hoca. Sonuçta resmi bir sınav.
Kaldığın derse bir daha gireceksin muhtemelen :(
-
kaldığın bölümden tekrar sınava tabî tutarlar ama harç parası tekrar vereceksin, ehliyet dışında bi belge falan kabul edilemez polis çekerse ehliyete bakar bitek başka belge melge kabul etmez ceza keser.Bi arkadaşında dediği gibi ehliyetin gecikmesi durumunda geçici bi belge veriliyor onunle trafiğe çıkabiliyorsun.
bugünde sordum direksiyon dersinde, sınav 12 eylül cumartesi günü dedi.
Bu arada bi kaç püf nokta var sınavda, debriyajı düzgün kullan. kavramaya getir debriyajı az gaz ver araba yürür zaten ondan sonrası çocuk oyuncağı, sinyal ver, dönüşlerde sağa keskin sola geniş al virajları,kalkışlarda arabayı silkeleme. Bi numara yok bunların dışında