Ehliyet Sınavı ?
-
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------hocam nereden öğrendin sınav sonuçlarını
ben de nisanda girdim fakat sonuclar ile ilgili bir şey ne sürücü kursundan ne de posta geldi.
-----------------------------Adam ögrenmemiş kendi tahminini söylüyor :D ne adamsın yaw
Bide konuyu açan arkadas sen meb 'in kıyak gectıgını nerde gordun 0,49 'u bile yuvarlamazlar :) dua etde ilk yardımdan hesapların yanlıs olsunda gecebılesın..
-----------------------------hehe..
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------hocam nereden öğrendin sınav sonuçlarını
ben de nisanda girdim fakat sonuclar ile ilgili bir şey ne sürücü kursundan ne de posta geldi.
-----------------------------Adam ögrenmemiş kendi tahminini söylüyor :D ne adamsın yaw
Bide konuyu açan arkadas sen meb 'in kıyak gectıgını nerde gordun 0,49 'u bile yuvarlamazlar :) dua etde ilk yardımdan hesapların yanlıs olsunda gecebılesın..
-----------------------------tahmin değil cvplarımı yazdım sınav cıkısı soru ve cevaplar bu gün çıktı :S
burdan indirebilirsin:
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sorulari.htm
-
hoca ben de girdim bu 18 nisandakine, milli eğitimin sitesinde sorular ve cevap anahtarı açıklandı..
ilkyardımdan 9 yanlış yapma hakkın var en fazla , bir ilk yardım sorusu 3.333.. puan olduğundan 9 x 3.333... = 30 yapıyor ki bir testten en az 70 puan alman gerektiğini biliyosundur. (100-30=70) ..
ve evet 1 puan bile eksik yapsan tekrar alman gerekir sınavı..o da 45 lira tekrar harç yatıracaksın demek..
bir akşam çalışsan, çıkmış soruları çözüp hatalarına yoğunlaşsan geçersin hoca sorular çok kekti niye böyle oldu ki.. -
y kitapçığıydı valla roman gibi sorulardı kolay geçer diyodum ama en zor ilk yardım geçti bitmek bilmedi ama oldu bi kere olsun 1 kere daha giricez artık napalım neyse saol bilgiler için ;)