folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınavı

Ehliyet Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ehliyet sınavına giricem de sınav nasıl diye bi sormak istedim yani belli bir soru soruolar mı?Ya da daha çok neleri soruyolar=?

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    google dayı dan yeterli bilgi alabiliirsin ama sınavdan cok direksiyon sınavında basarılı olsan ytr ve 80 puan alman lazım sınavdanda.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Hocam bende giricem 5 temmzudakine..

Kursa bi kac kez gittim, kitap almıstım bi kac soru cozdum ordan.. Eski sınav sorularına bak googleden yaz cıkar..Bu sorular hakkında fikir sahibi eder seni..

Benim fikrim kolay oldukları ama yinede az calısıp işi saglama almak gerekir..Basarılar

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    -----------------------------
    google dayı dan yeterli bilgi alabiliirsin ama sınavdan cok direksiyon sınavında basarılı olsan ytr ve 80 puan alman lazım sınavdanda.

ohooo direksiyon havada karada:Dkullanıom zaten de ehliyet yok:D 

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    biraz motora bak. konuları çok fazla okuyup öğreniyim diye uğraşma.. kurstan kitap vermişlerdir herhalde.. al oradaki soruları çöz..hatta cevaplarını işaretle cevaplardan çalış :D ben de nisan ayında olan sınava girmiştim .ehliyet kursuna da ilk günü gittim sonra uğramadım. sınavdan bi gün önce bak biraz.zor sormuyorlar zaten. ama motordan ve biraz trafikten anlaman şart. mesela takip mesafesi hemen her yıl gelmiş.sonra gabari dedikleri o araçların yüksekliği genişliği falan banko sorulardır.o çalışmayla ben bile geçtim yani. halledersin inş. hadi kolay gelsin..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    Sürücü kurslarından daha önce çıkmış soruları alıp çöz. %95 sürücü kursunun verdiği testlerden çıkıyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Geenmeboo bunu yazdı:
    Arkadaşlar ehliyet sınavına giricem de sınav nasıl diye bi sormak istedim yani belli bir soru soruolar mı?Ya da daha çok neleri soruyolar=?
    kardeşim sürücü kurus sana bi atne kitap vermiştir onların arkalarındaki testleri çöz 100 alırsın ;) sadece testleri çöz aynıları cıkıyooo zaten. ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    Geenmeboo bunu yazdı:
    kardeşim sürücü kurus sana bi atne kitap vermiştir onların arkalarındaki testleri çöz 100 alırsın ;) sadece testleri çöz aynıları cıkıyooo zaten. ;)

ohooo tmm o zamn bu iş:D

NEDEN? (soru olarak)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Hiç çalışma.sınav cumartesiydi galiba.al cuma gecesi 3 tane eski çıkan sorulardan çöz.yarın git sınava gir ;) sınavdan çıkınca hiç bi şey hatırlamazsın ama sorun diil :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ehliyet için sadece testleri oku motorun parçaları falan filan salla hocam onları araba tamircisi değilsin herhalde.. dediğim gibi testlere iyice çalış sınavda aynısı çıkabilir yada sorması farklı olabilir. ben aldığımda sınavda şıklar şu şekilde çıkmıştı.

A şıkkı kitapçıkta

a b c d

a b c d

a b c d

a b c d

a b c d

a b c d

a b c d

a b c d

koyu yaptığım yerlere dikkat et. B şıkki kıtapçıkta ise d şıkkından başlıyor c b a diye devam ediyordu bu şekilde yapmışlardı.. ben erken bitirmiştim sınavı sonra anladım bu şıkların böyle olduğunu sınavda hiç çalışmayanlar bile 100 almıştı :)) ama şimdi belki farklı olabilir..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp

burdaki soruları çöz ben öle yaptım 92-94-98 aldım farklı bir soru yok hepsi birbirinin benzeri heleki motor hep aynı sorular

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 6440 Toplam Mesaj: 23