Ehliyet Sınavı Hakkında
-
Ehliyet sinavina 3 gün kaldi suana kadar hicbir calisma yapmadim.sadece cıkmıs soruları cozsem yeterli olurmu?yada nette faydalı ders&döküman tarzı siteler var mı tecrübeli arkadaslara simdiden tesekkürler.
-
hocam sınava 2-3 akşam kala çalışmaya başlamıştım , kursun verdiği kitaptaki tüm soruların doğru seçeneklerini cevap anahtarından işaretledim ,
sınava kadar , yani diğer 2 gün , akşam 2-3 saat lik bir çalışma yaptım . birde 2 saat motor dersi ve 1 saat trafik dersine girmiştim.. motordan 88 trafikten
70 küsürdü tam hatırlamıyorum,ilkyardım da 90 falandı ..
-
Çıkmış sorulara bakman kafidir. Bir de tabelalara göz gezdir.
Soruları biraz dikkatli okuduğun sürece zaten doğru cevap bariz bir şekilde ben buradayım diye bağırıyor :)
-
Bişi yok sınavda. Bişi çalışmadan girsen bile yine kazanırsın. İlk okul şeyleri.
Ben daha yeni girdim 26 aralık sınavlarına ordan biliyorum :)
Ama sen nolur nolmaz önceki soruları çözde.
-
çok basit soruyorlar :) mesela ilk yardımda aşaıdakilerden hangisi sindirim sisteminde yer alır böbrek akciğer kalp mide gibi şıklar var 4 şıklı zaten. ama yinede ilkyardımı es geçme derim 30 soru var bazen sert sorular geliyor.. trafiği rahat geçersin. motorda biraz zorlanırsın 26 aralıktakinde frenleme sisteminden bayaı soru geldi.bunda ne olur bilemem. bende sınava geçmeden bi gün önce 2 saat sorulara baktım o kadar.. ama ne olur ne olmaz.3 günün var 1 saatini ayır derim yinede..
-
full kursa gittim [ günde 2 ders > haftada 3 gündü ] son gecede son çıkan 2 testi çözdüm sonuçlar burda :)
http://www.tahribat.com/Forum-24-Ekim-2009-Ehliyet-Sinavi-Sonuclari-98450/
kurs işi motorda felan yaramıyoda
trafik ve ilkyardım da yarıyo aklında kalıyo hocaların anlattıkları.
bide soruda kelimeyi gördüğün an cevabı işaretleme şaşırtıyo çakallar :)
flaşör varsa direk sinyal le ilgili olanı işaretle ama :P
-
-
sınavdan bi gün önce kursun verdiği kitap elime geçti ve sadece gece motor kısmına bakabilmiştim.
motordan 98 mi ne almıştım. bi kere oku geçersin.
zaten trafik sağlık filan kolay. yaparsın hocam takma kafana.
-
yılbaşından sonra karakol kart parası ne kadar alıyo bılgısı olan varmı?
-
trafikte bizler de varız, ona göre çalışıp geç bence :)
-
hocam ben ehliyt sinawına girerken son gun aksam 9 da son dk gircegim okulu ogrendm sınaw kagidimi aldim. we hic calismamistim sonra bi arkadas cagirdi gelin takılalım die gittik ictik yedik derken gece saat 4 gibi yola ciktik 3 arkadas sınawa gircktik gircegimiz okullarn semti aynıydı ama yerlerini bilmiodk saat 5 te okulu ogrendik sonra acik bi pastanede kahvalti yaptık biraz kestirdik ve 40 dk sorulara baktik sınwa girdim ve 20 dk sonra sorular bitti sınawdan cikip uyumak istedim cikarmadlar :D oturdum uyudum sınawıda gecmistim yani bosa kasma kendini kitapta ki sorularin cevaplarini isaretle sonra otur oku cvplarını da oku ki sorular aklinda kalir .. yorma kendini dostum :D