Ehliyet Sınavı İçin Önerileriniz?
-
en son 2 sınavın sorularını anlayarak çöz warsa eksiklerine göz gezdir 90dan aşşada alırsan bni banlasınlar hemde uzay birliğine kdar tahribata girmek nasip olmasın =) daa 3 ay önce aldım sıcak yanı =)
-
test çözme tekniğin az çok varsa eleyerek rahtça alıyorsun..
ben son gün o kurstan verdikleri kitabı aldım ve soruları okumadan önce cevapları işaretledim üzerine
sonra soruları okudum..sabah sınav yerine giderken de kitabı yanıma aldım..tümüne yakını gözden geçirdim..
haa şunun cevabu şuymuş fln tarzı tek sınavda trafik 74 müydü ne en düşük oydu..motor 88 ilkyardım 84 flndı..
ve sınavda kitabımı girerken aldılar tabi. sınavı 50 dakikada bitirdim..kolay gelsin..
-
çıkmış 3-4 sınavı çöz, zaten bazı yerleri değiştirip aynı sınavı koyuyorlar sürekli, hatalarını gör onları düzelt..
ilk yardım sırası gibi şeyleri unutma
src1 src2 bilmemne belgeleri de her sınavda mutlaka çıkar..
kolay gelsin =) başarılar -
valla çıkmış soruları çözerek hepsinden 100 almıştım. beleşe ehliyet almıştım
-
ya kardeşim tahmin edemeyeceğin kadar kolay. 70 le geçiosun zaten. her 10 sorudan 7 sini yapman yeterli. hiç çalışmana gerek yok. herkes kalacan kalacan diodu 95 97 88 yaptım . hiç kasma her türlü geçersin.
-
dostum eğer zeka düzeylerimiz yakınsa anlayısımız yakınsa ve genel bilgi düzeyimiz yakınsa sadece nette cıkmıs soruları cozmenı tavsıye ederım
Toplam Hit: 4152 Toplam Mesaj: 18