Ehuehhhh!!! Biras Yardım Please!!!
-
Yaw wlla yardımınıza ihtiyacım war bi" çocuk bana takılıyordu gerçekten karizma dolu we manyak şeker ben onun benimle çıkmak istediğine inanamadım we hiç yüz wermedim bile çocuk sewdiğini de kanıtladı ama ben yine takmadım şimdi ben ondan hoşlanıyorum ama O BAnA BAKmıYOOOOO!!!!! napCaz YaAAAAAAaaaaa!!!!!!! we peşinde bir milyon kız war sizce Ne yApayım Bi el Atın hadi!!!!
-
yazından bi denyo olduğun rahatça anlaşılıyo elemana yazık olcuakmış az kalsın...
-
e$$egini nigdeye surecen
-
Yaza Yaz Yaz Geldi
Kızlar Bana Az Geldi
Bende Bir Kız Arıyom Ama
Kız Bana Çürük Geldi.
Sen Tam Bi Salak yumurtasın.
(Bahsettiği Şirin Yakışıklı Çucuk Benim) -
Tam bi el atmislar haaa!
-
kaçan balık büyük oldu desene :))) yazıkkk!
-
şansına küs napalım kaçırmışsın artık ben de olsam sana bakmam inat ederim ama çocuk senden hoşlanıyosa başkasıyla cıkarım delirtirim onun gittiği yere giderim
-
bi soğuk su iç bu kadar bu konuya el deil kol atsakda bişi çıkmas geçmiş olsun başkasını bul...
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------
yazından bi denyo olduğun rahatça anlaşılıyo elemana yazık olcuakmış az kalsın...
-----------------------------
zuhahha olm ne kadar kibarsın ya :)))))))))))
-
ARADIĞINI BİLMEYEN BULDUGUNU ANLAYAMAZ!!!!!!!! bu söz kulagına küpe olsun ama bahsettigine göre bu kadar hos bi cocuk senden etkilendiyse sende güzel bi kıssın sanırım.. o zaman bosver sen onu da tanısalım senle bii bende kendime güveniyorum valla eahaehhuaeeueauh o cocuk kadar sıkı olduguma da eminim..
-
ewt ir2 nin solediinin brz daa kibarısın
Toplam Hit: 4407 Toplam Mesaj: 16