Einstein And Eddington-DOMINO [BBC-2Oo8 İmdb 7.5]
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/179883343/domino-einsteineddington.srt.html
ingilizce alt yazıyı bildiğin sözlük programları ile türkçe yaptım pek bişi yaptım söylenmez bilgisayar yaptı aslında cümlelerin çoğu devrik oldu :D
-----------------------------
bir sıfır olsn yürekten olsun bizim olsun teşekkürler hocam bide sınırlı linkmi ki bu şimdi bi download yapıommda bitmesin :D
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/179883343/domino-einsteineddington.srt.html
ingilizce alt yazıyı bildiğin sözlük programları ile türkçe yaptım pek bişi yaptım söylenmez bilgisayar yaptı aslında cümlelerin çoğu devrik oldu :D
-----------------------------bir sıfır olsn yürekten olsun bizim olsun teşekkürler hocam bide sınırlı linkmi ki bu şimdi bi download yapıommda bitmesin :D
-----------------------------yapıştırmaya çalışıyorum ama hata verio sanırım limitli olana attım başka bir arkadaş premium hesabı varsa oradan upload eder
-
Gozel Bir Film Emme Türkçe Dublajlısını İSteruk... :|
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------istersen birde seslendirseydim :P
-
wert bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
wert tamam indirdim saolasın yetiştim :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------istersen birde seslendirseydim :P
Zahmet olmasın Sonra yahu, Hakket Çok iyi olurdu... :) Yok ama Vaktin varsa Bi Ses Şee ediver..
-
divx planet alt yazı çıkardı dün. bende gece izledim güzel filmdi konuşmaları filme bağlıyo zaten :)
-
Bi bakayım konuya dedim şok oldum wert helal ossun :D
Never-more bilgilendirdiğin için sağol hacı ben bi iki hafta sonra anca cıkar diyodum uzun bi zamandan sonra film download etmeye ara verdirtecek kadar değerli bir film izleme fırsatım oldu,işte bu filmi izlerim :)