Einstein’In Zorlandığı Soru
-
Bu soruyu einstein 24 saate yakın bir zamanda çözmüş.
Soru: Aşağıda bulunan top her kareden geçecek, çapraz gitmek yok, en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir.
Not: Sorunun cevabını bilmiyorum.
BAŞARILAR
-
Ardaguley bunu yazdı:
-----------------------------
Bu soruyu einstein 24 saate yakın bir zamanda çözmüş.
Soru: Aşağıda bulunan top her kareden geçecek, çapraz gitmek yok, en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir.
Not: Sorunun cevabını bilmiyorum.
BAŞARILAR
-----------------------------inanıyorumki bu soruyu einstan 10 yıl sonra yine 24 saatte cozmus olcak
-
buluduğu yere geri gelicekmiş onu unuttum =) -
cvp ı vardı geçen sene bir yerde görmüştüm
-
1 kare çıplak kalıor 3 farklı çözüm buldum ama doğrusunu bulamadım :/
-
-
her soruyu einstein a bağlamıyolar mı çok gülüyorum.
kasmadım çözmek için cevabı varmı yok mu o da belli değil gerçi ama şeklin büyüklüğü belli..
çözümü varsa en gerizekalı adam bile tüm yolları deneyip 24 saatten kısa bir sürede çözüme ulaşır.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
her soruyu einstein a bağlamıyolar mı çok gülüyorum.
kasmadım çözmek için cevabı varmı yok mu o da belli değil gerçi ama şeklin büyüklüğü belli..
çözümü varsa en gerizekalı adam bile tüm yolları deneyip 24 saatten kısa bir sürede çözüme ulaşır.
-----------------------------çözümü varsa en gerizekalı adam bile tüm yolları deneyip 24 saatten kısa bir sürede çözüme ulaşır.
-
Beyler bu sorunun cevabı YOK
İnanmıyorsanız daha basidini deneyin, soruda ki 5 satır ve sutundan oluşuyor bunu 3 satır ve sutunlu hale getirin yine çözemiyceksinizdir, yani tek basamaklı olunca sorunun cevabına ulaşmıyor, ben bu soruyu söyle düşündüm çift satırlı olsaydı bi satırında gidiş yapardın bi satırında geliş, ama tek sayılı olunca sadece gidiş yapılabiliyor ama geliş yapılamıyor :) analatabildim mi bilmiyorum valla anca bu kadar çıktı :)
-
soruda .bnelik var hepsi kare degilki bazilari dikdortgen kare olmayanlardan 2 kere veya daha fazla gecebilir demekki
-
Bu sorunun yanıtını biliyorum :) Geçen seferki beyin fırtınası sorusu gibi olmasın arkadaşlar uğraşsınlar biraz bakalım :) Hep ben mi cevaplayacam :P