Ek Bagaj Ücretleri Hakkında
-
CEO bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
bagaj hakkı olup da bagajı olmayan bir yolcu ile anlaşmak da bi çözüm
Bu dediğin şey çok ihtimal dahilinde değil hocam.
Hemen hemen bütün havayolu firmaları bagajsiz satış sunuyorlar çünkü.
Bagaj isteğe bağlı eklendiği için, bagaji olmamasına rağmen bagajli bilet alan salağa denk gelmek biraz zor olabilir.
hocam firmaya göre değişiyor. mesela pegasusta en düşük 3 kg sırt çantası paketi varken ajette en düşük 8 kg kabin bagajı paketi var, genellikle yurtdışından dönüşlerde ajeti kullanıyorum bu sebeple.
tabi ki herkese güvenip bu iş yapılmaz ama ihtimal dahilinde sonuçta.
-
Dün geceden beri uğraşıyorum onu azalt bunu azalt derken toplamda 6 kg aşıma kadar düşürdüm.
Bakalım başımıza neler gelecek :)
-
hocam dediğim gibi giysi varsa üzerine giy kat kat, kazakları üzerine geçir, hırka mont falan üst üste geçir, iki tane don giy falan (:
abur cubur varsa bunları montun cebine falan koy. şarj aleti vs onları da montun cebine at.
-
hocam biletler connected flight mı self transfer mi?
bagaj fiyatlaman buna göre değişir.
venedikli tarafından 09/Nis/25 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
venedikli bunu yazdı
connected flight hocam.
@LynXMaSTeR hocam kızamık geçiririm totalde 17 saat olacak yolculuk :D
-
Kentaki bunu yazdıvenedikli bunu yazdı
connected flight hocam.
@LynXMaSTeR hocam kızamık geçiririm totalde 17 saat olacak yolculuk :D
hocam uçakta çıkarırsın ya :)
decahtlondan şöyle bi çanta aldım hocam, içi boşken katlanıp tablet kadar bişi oluyor, bunu kabin bagajına atarsın, sonra uçakta üzerindeki eşyaları çıkarıp bu çantaya tıkıştırırsın. uçaktan inerken elinde 1 yerine 2 çanta olur. zaten indikten sonra kim bakacak senin kaç bagajının olduğuna :)
https://www.decathlon.com.tr/p/spor-cantasi-55-l-siyah-essential/_/R-p-309659?mc=8558317
-
Check in yapmadıysan Check in aşamasında online alabilirsin. Havaalanından daha ucuz olur
-
Güncelleme:
Dün gece ek 12 kg için 500$ para ödedim. (AirSERBIA dahil tek ödeme aldılar ilk checkin de)
Şerefsizler el bagajımı da kabine kabul edemeyiz dediler Nike spor çantasıydı biraz uzun göründü gözlerine, indim havalimanında aşağıdaki paketlemecilere alttan üstten sıkıştırıp streç yaptırdım ufalttım mecbur aldılar :D onu da bagaja alsalar 800$ öpeceklerdi
Kentaki tarafından 14/Nis/25 14:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
Kentaki bunu yazdı
Güncelleme:
Dün gece ek 12 kg için 500$ para ödedim. (AirSERBIA dahil tek ödeme aldılar ilk checkin de)
Şerefsizler el bagajımı da kabine kabul edemeyiz dediler Nike spor çantasıydı biraz uzun göründü gözlerine, indim havalimanında aşağıdaki paketlemecilere alttan üstten sıkıştırıp streç yaptırdım ufalttım mecbur aldılar :D onu da bagaja alsalar 800$ öpeceklerdi

Geçmiş olsun hacı.
-
geçmiş olsun, az buz da almamış namussuzlar.