Ek Tercih Yapamıyormuşum!
-
Ulan herkes sövüyor ne kadar güzel
Bende bu ülkenin eğitim sistemini sikiyim.
-
tahribat ortamında o kadar tercih konusunda bilgi verdik. bilgi paylaştık. o zaman nerdeydin. anne ve babana sövdüğün için Allah'tan af dile. Her zaman hayatının sorumluluğunu kendi üzerine al kimseden medet umma. Geleceğini tasarlamak senin görevin ;)
-
sanırım açıköğretim yazmışsın. açıköğretimin kontenjan sınırlaması olmayan bölümlerine yerleşenler bir sonraki yıl puanları kırılmadan ünivrsite sınavına girebilirler. aynı zamanda ek yerleştirmeye de başvurabilirler.
eğer açıköğretim olup da kontenjanlı bir bölümse üzgünüm ki ek yerleştirmeden faydalanamazsın.
kuytul tarafından 02/Ağu/13 11:34 tarihinde düzenlenmiştir -
tercih yapip yerlesip bide ek tercih mi bekliyorsun hocam? neye gore tercih yapip en sona acik ogretim koyuyorsun ? hicbiri tutmazsa zaten ek tercihten acik ogretimi yazardin? hocam hic mi mantik yok, bunlari bilmeden nasil oss ye girdin sen anlamadim.
-
hocam ben ek tercihlerde birşeyler olur demiştimde senin aöf kazandığını atlamışız neyse bak genel bilgimle yönlendireyim şimdi seni ama sen araştırarak gerekirse açık öğretim bürosunu falan arayarak benim yönlendirmemde bir yanlış olup olmadığını teyit ettir, kazanmışta olsan ek tercihlerde kontenjansız aöf bölümlerine girebiliyorsun yani 2 yıllıklara adalet bölümü hariç , yapacağın iş 2 yıllık laborant ve veteriner sağlık bölümüne girmek , sanıyorum dgs ile veterinerlik fakültesine geçiş yapabilirsin bunuda araştırman iyi olur, ki geçiş yapamıyorsan bile bu bölümden mezun olduğunda iş alanın geniş olur, he bu bölüm bana göre değil diyorsan o ayrı ama bu verdiğim bilgilerde yanlış bir kısım yoksa girebiliyorsan laborant ve sağlık bölümüne girmen senin için iyi olur
Lotus tarafından 02/Ağu/13 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah yardımcınız olsun bu işler hakketen mide bulandırıyor