Ek Tercihle Girenin Görmediği Dersler
-
Hocalar şimdi bu ek tercih ile giren öğrencinin yani 25 ekimde sanırım eğitim başlıyor ek tercihle kayıt olana o güne kadar görmediği dersleri ne yapıcak. arkadaşları o gune kadar aldığı notları vermesse hocalarda ters tepki verip bulsaydın etseydin gibi böyle en kötü senaryoyu ele alırsak ne yapabiliriz o günden önceki dersleri
-
bende merak ediyorum harbi napıcak o çocuklar biz baya ilerledik
-
veriolar merak etme hocam. zaten önemli dersleri hoca yanına çağırıo anlatıo gldkleri yere kadar filn notları verirler
-
hocam şu anda myo 2inci sınıf arkadşım var. bzı hocalar kötü bazıları iyi diyor. bazıları notları veriyor bazıları vermiyor diyor. hatta bunun kardeşi birinci sınıfa yeni başladı ek tercihle ne hoca nede sınıf arkadaşlarından notları alamamış. bu durumda napcaz. baya ilerleyenler var.
-
bende ekle yerleşmiştim notları alırsın niye vermesinler ki , arkadaşlarından kibarca istedikten sonra mantıken ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
bende ekle yerleşmiştim notları alırsın niye vermesinler ki , arkadaşlarından kibarca istedikten sonra mantıken ?
-----------------------------ne bilim hocam olur ya işte
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------zor oluyormu ek terchten girip okumak
-
HanDsomE bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------ne bilim hocam olur ya işte
-----------------------------olmaz olmaz verirler :D
-
myo lar için biraz zor olabilir.Çünkü çoğu not tutmaz tutanlarda kıl adamlardır.Ama hoca kolaylık sağlayacağına inanıyorum
-
zor olurmu peki hocam
-
vizelerden çakacaz Hoca ne olucağımı var ? ayrıca ben ptesi kayıt yaptırırsam te ayın 25 inde niye başlıyorumki :S ?