Ekip İçi Organizasyon-Takvim Uygulama İsteği
-
Merhabalar bi organizasyon işi için takvim app lazım.
-3-5 kişi yönetici olabilsin düzenleme yapabilsin.. bir yöneticinin yaptığı düzenlemeyi diğer yönetici değiştiremesin sadece kendi yaptığı düzenlemeyi editleyebilsin.
-Saat bazlı düzenleme yapılabilsin. Örneğin; 14:00-17:00 arası dolu görünsün. başka yönetici o saatlerde mekanın dolu olduğunu görsün.
-Çevrimiçi olsun. anlık düzenlemeyi başka bir yönetici değiştiği anda görsün.
-Ana başlıklarlarla iş kategorileri olsun (3-5 adet)... takvime rezervasyon girildiğinde ( X kategorisi için şu şu saatler de rezervasyon yapıldı. Kapora alındı )
- Yukarıda ki madde de belirttiğim husular takvimde yazı ile girilebilir ama seçenek olursa daha iyi olur. Örneğin pazartesi günü saat 14:00 - 16:00 arasını seçtiğimiz de hangi kategori işi için olduğu ve kapora alındı mı alınmadı mı, rezervasyon yapılan kişinin tel numarası ve ad soyad gibi bilgileri kayıt ederken bize sorsun biz tık ile seçelim kayıt olunca takvim de bilgisi görünsün. başka bir yönetici üzerine geldiğinde bu bilgileri görebilsin.
-Farklı kategorilere renk ataması yapılabilsin. takvime genel bakış atıldığında rezervasyon yapılan saatlerde hangi işler olduğunu renk ile ayırt edebilelim.
çok büyük bir organizasyon firması için istenmiyor bu uygulama 4-5 kişinin yöneteceği bir etkinlik mekanı ve organizasyonu için isteniyor.
- Uygulama anasayfasında veya herhangi bir sekmesinde hangi aylarda yoğunluk var hangi iş hangi aylarda hangi oranda kayıt edilmiş bunun basit kısa bir gösterge raporunu görebilelim.
Bu özelliklere sahip ya da sonradan eklenebilecek bir güvenilir uygulama hali hazırda var mıdır? yoksa yapılmasının maaliyeti nedir? Zira bütçemiz yok denecek kadar az. şuan kayıtlar exel de manuel tutuluyor. çok karışıklık oluyor.
-
airtable ile yapabilirsin boyle benzer istedigin birsey. sadece sanirim yonetici olan herkes duzeltme yapabilir sinir olur mu bilmiyorum
-
Saçma olacak ama Google takvim ya da Google sheets olmaz mı hocam.
-
kroo bunu yazdı
istediğim bazı özellikleri içermiyor gibi hocam.. chatgpt de airtable önerdi ama çok uğraştıracak gibi duruyor. dediğim özelliklerde bir uygulamayı herhangi bir web sitesi üzerinden veya yapayzeka ile yaptırabilen varsa yardım olarak kabul edebilirim. ya da emeğinin karşılığı uygun bi miktar ödeme yapabilirim.
-
Hakkinen bunu yazdıkroo bunu yazdı
istediğim bazı özellikleri içermiyor gibi hocam.. chatgpt de airtable önerdi ama çok uğraştıracak gibi duruyor. dediğim özelliklerde bir uygulamayı herhangi bir web sitesi üzerinden veya yapayzeka ile yaptırabilen varsa yardım olarak kabul edebilirim. ya da emeğinin karşılığı uygun bi miktar ödeme yapabilirim.
yaz abi tam istediklerini whatsapptan yapayım sana. bir web sitesine mi yükleyeceğiz bunu ? yoksa bir uygulama mı olacak ? web e yüklenecekse ben talip olurum. 0505 612 1903 whatsapp dan yazabilirsin.
-
Freak bunu yazdıHakkinen bunu yazdıkroo bunu yazdı
yaz abi tam istediklerini whatsapptan yapayım sana. bir web sitesine mi yükleyeceğiz bunu ? yoksa bir uygulama mı olacak ? web e yüklenecekse ben talip olurum. 0505 612 1903 whatsapp dan yazabilirsin.
git sigorta isi yap sana mi kaldi yazilim gelistirme isleri :D
hakkinen bana yaz yaptiralim hafta ici google stüdyo da yaptirabilirsin
-
hipokondriyak bunu yazdıFreak bunu yazdıHakkinen bunu yazdıkroo bunu yazdı
git sigorta isi yap sana mi kaldi yazilim gelistirme isleri :D
hakkinen bana yaz yaptiralim hafta ici google stüdyo da yaptirabilirsin
olsun belki ek iş bunu yapacağım :) manav sigorta kesiyor geçen gittim çıkıştım portakal attı bana.
-
codexin yapması 13 dakika :) @Hakkinen
yonetici1
123456
cybermole tarafından 09/May/26 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
cybermole bunu yazdı
dosyaları eklemeyi unuttuk aq :)
https://dosya.co/qthcghhm8q8q/calendar.zip.html
-
cybermole bunu yazdı
istediğime en yakın %90 oranında olmuş hocam. sadece mobilden girince bazı tasarımsal hatalar oluyor. kaymalar ekrandan taşmalar vesaire. Ama 10 numara 5 yıldız olmuş.. ufak tefek dokunuşlarla 100 de 100 kullanılacak süper bi yazılım :)
-
Hakkinen bunu yazdıcybermole bunu yazdı
istediğime en yakın %90 oranında olmuş hocam. sadece mobilden girince bazı tasarımsal hatalar oluyor. kaymalar ekrandan taşmalar vesaire. Ama 10 numara 5 yıldız olmuş.. ufak tefek dokunuşlarla 100 de 100 kullanılacak süper bi yazılım :)
valla hocam at işte ne istiyorsan numaramı yazdım ozelden whatasppdan yaz tam detaylı sorunlu inccele yaz codex yapsın saka gibi zaten 2-3 günümüzü alacak işi 13 dakikada bitirdi yapay zeka elimize verecek zaten yazılım işleri bitiyor yavas yavas