Ekonomik Isınma Yöntemleri ?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
elektrikli battaniye derim başka bişey demem
-----------------------------aslında ona da gerek yok, sevgili edinsin, ikisi de pekmez yesin tamam bitti gitti
-----------------------------buraya kadar katılıyorum :D
-
bazayı tava asıyorlarmış onada elektrik verdinmi işe yarıyormuş öle bir efsane dolaşıyor ama denemedim :D
edit:baza değil somya -
tahref156 bunu yazdı:
su kaynatın kola şişelerine koyun sonra onlarla yatağa girin yada kucağınıza alın soğuyunca tekrar ısıtırsınız maliyet az :))
-----------------------------suyu ne ile ısıtıcak :)
-
gece 19 derece üşüyormusun hocam ? ben evde kısa kollu oturuyorum da :/
-
öğrenci tipi ısınma şekilleri
- laptop kucağa alınır, adaptörü ayak altına konur.
- evde kedi beslenir. iran kedisi gibi tüylü olması avantaj sağlar. kediyi kucağınıza alınca hem onun hoşuna gider, hem de siz ısınırsınız.
geyik bir yana
-kombin varsa oda termostatı mutlaka taktır,
-evde kullanmadığın odaların peteklerini kapat. Kapılarını da kapat.
-Termostatı belli bir sıcaklığa (örn: 23 derece) getir ve sürekli o şekilde kalsın. Kombiyi tam kapattıp belli bir süre sonra açmak, devamlı standby da beklemesinden daha fazla tüketime sebep olur. Bu durumu şehir içinde dur-kalk yapan arabanın yakıt tüketiminin fazla olmasına benzetebiliriz. Belli bir tempoda gittiğimizde tüketim daha düşük olur.
-
kaçak elektirik :) sayacın altına mıknatıs koy...
-
Ya hocam bütün bunlara ne gerek var, elektrikli ısıtıcı-soba-sıcak su torbası vs. at hepsini bir kenara....
En iyisi eski CRT monitör. Sıkı sıkı giyin, PC açık kaldıkça koy ellerini üstüne, kasasına.. - e tmm işte!Benim bir arkadaşım monitör üstünde et pişiriyordu, biraz geç oluyordu ama( şahidim;4 saat ) harbi pişiriyordu. Seni de ısıtır herhal_