Ekran Avcısı [Screenshot Programı]
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam geçen günlerde tekrardan indirdim bu son sürümü. format atmıştım da.
şöyle bir durum var, her açılışta sanki programı yeni açmışım gibi ayarlar sıfır karşıma çıkıyor. her açılışta kayıt klasörüne kadar yeniden ayarlıyorum.
bunun sebebi ne olabilir? comodo + avira var. comodoya da tanıttım ama çözemedim. problem benden mi yoksa herkeste mi bilemedim.
-----------------------------bende de aynısını yapıyor
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam geçen günlerde tekrardan indirdim bu son sürümü. format atmıştım da.
şöyle bir durum var, her açılışta sanki programı yeni açmışım gibi ayarlar sıfır karşıma çıkıyor. her açılışta kayıt klasörüne kadar yeniden ayarlıyorum.
bunun sebebi ne olabilir? comodo + avira var. comodoya da tanıttım ama çözemedim. problem benden mi yoksa herkeste mi bilemedim.
-----------------------------bende de aynısını yapıyor
-----------------------------bilgisayarın açılışında eğer ccleaner gibi bir optimize/temizleme programları var ise ;
bunun .ini dosyasını malesef gereksiz birşey gibi görüp siliyor. O nedenle bütün ayarlar sıfırlanıyor..
-
Bir deniyelim bakım ne çıkarmışsın ortaya,
-
süper oldu bu.
bunun bi de zamanlı kaydedeni olsa güzel olur. yani 5dakikada bir resmi çekip kaydetse hoş olur, farklı işler için de kullanabiliriz :R -
bunu otomatik ekran kaydedici yapamazmıyız ?
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------süper oldu bu.
bunun bi de zamanlı kaydedeni olsa güzel olur. yani 5dakikada bir resmi çekip kaydetse hoş olur, farklı işler için de kullanabiliriz :R
-----------------------------:D hocam valla olabilir aslında , belirli aralıklarla yapılabilir neden olmasın :)
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------bunu otomatik ekran kaydedici yapamazmıyız ?
-----------------------------yapılabilir hocam bi timer ile belirlenen aralıklarla çekebilir.
-
Çözünürlük olayı düşük birde ben düzenli aralıklarla kayıt etmek istiyorum nasıl etcem ?
misalen 1dk veya 5dk aralıkla
-
10 sn lik aralarla programın çalıştığı görünmeden ekran görüntüsünü alsa klasöre kayıt etse?
-
hacı kaynağını açsana (: merak ettim valla
-
Çok güzel ya severim böle programları kullanmaya başladım bile :))
Eyw.