Ekran Gelmiyor
-
merhaba müritler, laptopda normal normal başlattığımda düzgün şekilde geliyor ama ekranın kapağını kapattığımda yani laptop uyku moduna geçince ekranı açtığımda ekran birdaha gelmiyor bilgisayarı baştan başlatmam gerekiyor, sorun nerede olabilir ?
edit:silinebilir
-
:D galiba açtıktan sonra ya fareyi oynatmayı unuttun ya da power tuşuna basmayı ... edit silinebilir heee :D ne güldüm ya. ama insanın kendini keşfetmesi çok güzel
-
hayır hocam öyle bişi değil + sorun devam ediyor düzeldi zannettim olmadı
-
güç ayarlarını garıştırdın mı hoca?
Bi uyku var bir de hazırda beklet modu var birbirine benziyor, tahminim seninkisi hazırda beklete geçiyor veya ekranı kapata falan ne bileyim bi karıştır oraları eline bişeyler gelmesi lazım, aslında sen de biliyosundur ama yazmamışın bişey...
-
denedim hocam onları ekran birkere kapanınca açılmıyor, uyku - hazırda beklet farketmiyor açılmıyor, anca bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor
-
bilgisayar açılıyorda ekran gelmiyormu yoksa bilgisayar hiçmi açılmıyor.
siyaj ekranda enter a basıtıgnda login olup ses geliyormu
eğer durum böyle ise bu windowstan kaynaklanan bir sorun
ben sp1 w7 yukleyerek sorunu aştım nette windows sleep problem yada hibernate problem die aratabilirsin
-
DestinatioN bunu yazdı
bilgisayar açılıyorda ekran gelmiyormu yoksa bilgisayar hiçmi açılmıyor.
siyaj ekranda enter a basıtıgnda login olup ses geliyormu
eğer durum böyle ise bu windowstan kaynaklanan bir sorun
ben sp1 w7 yukleyerek sorunu aştım nette windows sleep problem yada hibernate problem die aratabilirsin
hocam bilgisayarı normal açılıyor ancak uyku moduna girdiğinde birdaha ekran gelmiyor. Enter'e bastığımda login olmuyor sanırım ses gelmedi. Son günlerde driver güncelleştirmeleri yaptım acaba sorun onlardan kaynaklanabilir mi?
-
işletim sistemi ne hacı? vista değildir umarım. eğer vista ise onda bu zıkkım hep oluyor. w8 ise bilmiyorumda, w7 ise driverla alakalıdır diye düşünüyorum.
-
windows 7 hocam
-
DeadSoul bunu yazdı
windows 7 hocam
sp1 yuklumu
-
Bi formatla istersen :D