Ekran Görüntüsü Alabilen, Klavye Tuşlarını Kaydebilen Bir Program Trojen
-
Sevgili Müridler, bilgisayarımı başıboş bırakmak durumunda çok kalıyorum ve 2 bilgisayarım var. Bilgisayarımı kullanananların bilgisayarımdan neler yaptığını öğrenmek istiyorum. Kendi 2 bilgisayarım arasında veya sadece bir bilgisayarın kayıtlarını nasıl kontrol edebilirim. Bunu bana sağlıyabilecek bir program ya da Trojen türevi birşey varmıdır.
Not: Bilgisayarlarımın birinde orjinal sürümlü Kaspersky var. Diğerinde hiç bir güvenlik programı yok. Güvenlik programı olmayanı denetlemek istiyorum, hatta istediğim zaman yeniden başlatmakda istiyorum. -
poisonivy dene hacı
-
kullanımı daha basit birşey yokmu
-
affinity bunu yazdı:
-----------------------------kullanımı daha basit birşey yokmu
-----------------------------trojen ve kaspersky kelimeleri geçince aklıma bir video geldi : http://www.youtube.com/watch?v=WgFb2vhG1Z0
birileri başlığna yazıp çözüm sunana kadar umarım güldürür seni :)
-
affinity bunu yazdı:
-----------------------------kullanımı daha basit birşey yokmu
-----------------------------var hocam facebook
-
eger gercekten kendi bilgisayarını kontrol etmek istiyorsun
trojan dışında birşeyler denemeni öneririm hocam ardamax keylogger fln pc ye kurulanlardan
he eğer amacın farklıysa ratlara dogru yonelmen doğru
en stabili poison ivy ve bifrosttur gelişmiş özellikler istersen suan piyasadaki en iyi ratlar
darkcomet, apocalypse, spynet fln fln
-
esetle mesetle uğraştırmasın bizi
-
hoca netten indirdigin her mlware ugrastırır esetle eger yakalanmıcak diyorsun crypter kullanıcaksın netten bulduklarında 1 gün yakalanmaz 2. gün yakalanır eger uzun sure yakalanmasın diyorsan avlerede paraya kıyıp bi crypter satın alıcaksın
-
zemana'nin verdigi keylogger leak test uygulamasini yukleyebilirsin.
-
Arkadaşlar daha basite indireyim 2 bilgisayarım var, bu bilgisayarları benim haricimde kullananların neler yaptığı öğrenmek istiyorum, klavyeden ne yazdıklarını ekran görüntülerini, hatta mümkünse ses kayıtlarını almayı. Bunları bu iki bilgisayar arasındaki bağlantı ile görüntülemek istiyorum, TeamViewerin İşlevsiz hali gibi.
Nasıl kulanılacağınıda anlatırsanız acayip mutlu olurum, sevindirik olurum. -
hocam sende mama buldun milklisini arıyorsun biraz parana kıy ne özellikleri olmasını istiyorsan söyle burada sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır onlar ile irtibata geç yoksa senin dediğini kimse sana bedavaya vermez .