folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Ekran Görüntüsü Veren Trojan

Ekran Görüntüsü Veren Trojan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    Slm tahribat kardeşler bi ara msn de trojan yollayıp karşıdakinin ekran görüntüsünü almak için bi pro. vardı adını hatırlamıyorum bi el atarsanız sevinirim :D

P@R@FUSO
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya bi de get, biraz oku su forumu, bi milyon tane trojan verildi. Al ben sana kiyak yapiyim, turkojan la yapabilirsin o isi.

Turkojani bulmak da zor olmasa gerek. Sadece 3 adim.

www.google.com

http://www.google.com/search?q=Turkojan+download&hl=en&lr=&start=10&sa=N

http://www.turkojan.com/download.php?file=Turkojantrk3.zip

15 dk bakinsaymissin bulurmussun dimi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    eywallah kardeş saol kusura bakma aratma bölümünün koyulduğunu farketmedim.

P@R@FUSO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    hemen hemen tum trojenler verior zaten bulman kolay olur..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    işe yarıyormu ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar Proğramı ındırdım. ama çaliştiramadım.

anlatırmısınız ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Elixir ohoo sende armut piş ağızıma düş diyorsun www.turkojan.com a gir ordan yardıma gir oku

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dostum ; Proğramı indirdim ama hata verdi. Daha sonra hallettim. ukalalık başa beladır. Yardımcı olmanızı istedim. sitem etmenizi veya ukalalık etmenizi değil. Hepimiz kardeşiz ya nişye böyleyiz ? yardımlaşmak bu kadarmı zor ? yada güzel bi şekılde cvb verebilmek...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu ediyoruz yardim, sen gordun mu hic adam gibi bi baslik acilmis da yardimsiz kalmis ? bak adama en kralini gosterdim, ama www.turkojan.com da en kral dokumanlari hazirlayan adamlar yazmis, yani ben sana ne kadar anlatabilirim ki ? hem ben kendim trojan cart curt gibi hadiseler kullanan bi adam degilim. Ben sana nasil yardim ediyim ? hem sen daha hata kodunu onunu bununu bile gondermemissin ? ben muneccimmiyim ne hatasi verdiginden ?

Ukela isem kusura bakmazsin hocam, boyleyim iste. Onun yaninda git biraz goz gezdir siteye ( www.turkojan.com ) sonra hala yapamiyorsan bana PM at, hata da ne yaziyor onu soyle bende ilgileniyim ?

Anlastik mi ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    sewiom lan ben bu musketi(kozanla amele gibi deil harbi sewiom :P:D)

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    Turkojan haricinde bişey varmı onu kullanamaz başkasına kullandıracam ama bilmiyo....

P@R@FUSO
Toplam Hit: 4006 Toplam Mesaj: 19