Ekran İçten Kırıldı Garanti Karşılarmı
-
hocam benim dizüstü bilgisayarın ekranı açık şekilde duruyordu sol elimle klavyeli kısmının altından sağ elimle 4parmağım ekranın arkasına başparmağım ekrana gelecekşekilde tutp kaldırıyordum çat diye bir ses geldi ekranın yarısı gitti kırıkolan kısımda başparmağa benzer küçükbi karaleke oluştu şuan ekranın diyer yarısını kullanarak idare ediyorum çatlak içten garanti karşılarmı ekstra para isterlermi nekdar isterler servise götürecem sizden görüş bekliyorum
-
hp karşılıyo denendi çünkü tekmeyle ekranı patlattık gönderdik yaptılar garanti kapsamında
diğerlerini bilmem :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hp karşılıyo denendi çünkü tekmeyle ekranı patlattık gönderdik yaptılar garanti kapsamında
-----------------------------alper seni hiç unutmayacağım alper saolasın
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hp karşılıyo denendi çünkü tekmeyle ekranı patlattık gönderdik yaptılar garanti kapsamında
-----------------------------alper seni hiç unutmayacağım alper saolasın
-----------------------------bizim parçaladığımız ekranı görsen oturur ağlardın arkadaşın abisi bir kızdı yere fırlattı bi tekme çıkardı ekrana :)
len sağlammış ama bilgisayyar garanti kapsamında yapıldı ekranı bizimkiler para verecekti hatta öyle düşünüyorlardı :) yanlız laptop o günden beri dikiş tutmadı :)
tekme çıkarmamak lazımmış demek:P
-
İmkanı yok kesinlikle değiştirmez !!
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gel hadi tahribat önünde iddaya girelim
ben aynen sana garanti kağıtlarını koyacağım
50 liraya girelim iddaya hadi lütfeennnn paraya itiyacım var :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gel hadi tahribat önünde iddaya girelim
ben aynen sana garanti kağıtlarını koyacağım
50 liraya girelim iddaya hadi lütfeennnn paraya itiyacım var :)
-----------------------------koyudğun ünlem işaretleri için bi 50 de ben koyarım :D
-
sinek+yağ= DJ_Alper
-
Hp Teknik servis marmara bölge bayi Hemen karşı caddede.Alın gelin kırık ekranı.Gidelim beraber :)
!!!!!!!!!
-
bnde :D deiştrimez die düşnüorum ama bellı de olmaz ben ım kulaklıgın içten kablo kopmuş ilk in göturdum deiştirdile 2 ıncıde:D dedıler yok olmaz
-
asus minibook un uzerıne kustum klavye bozulmus touchpad calısıo :S bende garantiye wercem ins kabul olr.