folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı Alacağım Yardım.

Ekran Kartı Alacağım Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Şu an ;

GIGABYTE GTX460 GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

Bu kartı alacağım kesin gibi. Ancak kafamı kurcalayan sahip olduğum power suppley thermaltake 600w little power modeli ve %65 verimliliği olduğu söyleniyor. Böyle bir ekran kartı için yeterli mi bilemiyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

ALINTIDIR sana yardımcı Olmak adına NAZİ:...

#1229637 21 May 2011 03:14
    Bir arkadaşım GTX460, 4gb ram ve aynı işlemciye sahip ve kullandığı Power Supply Xigmatek 550w, hiç bir sorun yok diyor. Zaten oynadığım oyunlarda WoW ve Starcraft, onun dışında öyle abartı grafik açıp oyun oynadığımda söylenemez. Günlük oyun oynama saatlerimi toplasam 7 saati geçmez.

Öteki tarafta param maalesef 600W için yetiyor, bende isterdim 700W ve üstünü ama bir süre idare etsin artık, yapacak bir şeyim yok çok fazla şu an için.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

şuanda MSİ 1024 ddr3 256 bit ekran kartı
    4gb 800 mhz ddr2 ram
    amd phenom2 x4 (4 işlemci )2600 mhz İşlemci.
    500 gb harddisk
    kasa içi 12 cm arkalı önlü 2 fan.
    dvd falan...

500 watlık 100 tlye aldığımız 13cm fanlı COOLER MASTER rahatça kaldırıyor sorun yok...
    Benim pc.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu an ;

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

Bu kartı alacağım kesin gibi. Ancak kafamı kurcalayan sahip olduğum power suppley thermaltake 600w little power modeli ve %65 verimliliği olduğu söyleniyor. Böyle bir ekran kartı için yeterli mi bilemiyorum.

-----------------------------

P.M. yolladım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet sonuç ne oldu hangi ekran kartı alındı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

BU alet alındı ve takılmak değil resmen sokuşturuldu kasamın ufak bünyesine :) Şu anlık gayet iyi anlaşıyoruz, inşallah bir sorun çıkmaz. Herkese teşekkürler. En çok da JUBEİ'ye

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güle güle kullan :)

Toplam Hit: 2338 Toplam Mesaj: 18