Ekran Kartı Anakart İşlemci Ram 2. El Satılık
-
hacım pm gönderdim bakıver.bide bu anakart LGA775 mi ? bide bende P4 1.8/512/400 var .desteklermi ?? eğer desteklerse işlemci dısında hepsini alcam.desteklemesse islemciyle beraber alcam ??
-
onlar nasıl bir ram ki 75 ytl ediyor :)
neyse bilgisayarcıyım keş para çalışıyorlarsa eğer 100 ytl veririm. nakit, yada banka havalesi
-
ramler ddr ram olduğu için piyasada sıfırını 90 dan satıyolar :)
-
ramlerin bireine talibim kaç ghz danesi
-
400 mhz satarsam ikisini birden satacam :) uğraşmak sitemiyorum durmadan kargo işlemiyle
toptan 150 ye veriyorum walla :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
ramler ddr ram olduğu için piyasada sıfırını 90 dan satıyolar :)
-----------------------------normal bi müşteriye fiyat o doğrudur da benn sıfır kingtonu 66 ytl ye aldım birkaçgün önce sen 2 parça kullanılmış yorulmuş ram e 75 ytl diyorsun hem markaları da belli değil o yüzden dedim. neyse satamazsan eğer getirirsin ben 100 ytl veririm istanbul g.o.paşa habiblerdeyim ben alırım bütün malzemelerini tabi bi sistem kurup denedikten sonra.
-
ramin bi markası elixir bi markası ldatel 16 çipli ramler yani bundan ucuzu da olmaz bence :)
sistem çalışır halde ztn işlemci anakarta takılır ramler de öyle :) sistem çalışır haldeyken pes 2009 u donmadan
oynabiliyordum. crysis oynamışlığım war :) cod4 sorunsuz oynatıyodu :) most wanted falan ztn havada karada donmadan
çalışıyodu :) hdd kasa ve dvd rw alırsanız on numara kasa olur orta halli biri için :)
-
tarayıcımda sorun var olmasaydı faturayı gösterirdim sana kingston 1gb ddr 400 mhz 2 yıl garantili faturalı kdv dahil 66 ytl ye aldım. isteyene 80 ytl ye satabilirim :) faturayı kamerayla çekmeye çalıştım rakamlar gözükm edi ama aksini idda eden varsa bi tarayıcı bulup taratırım
-
ben de şimdi hocam gittigiyordan linkler mi koyayım yani :)
açarsın konunu satarsın ramini ;) ticaret bunun adı herkes istediği fiyata satar :)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
hepsine 5 tl veririm :/ alıcı degilmiyim amk belirledim fiyatı
dayının teklifini görüyor ve 10 tl diyorum.