Ekran Kartı Fanınımdan Çok Pis Ses Geliyor?
-
Yaw ben bi merak dun pc nin içinde ne varsa sokmustum bu ekran kartının faninide soktum :S
farkında olmadn bi pervanesinin b, yaprağını kırmısım :S onu japonladım super olduda simdi nedendir bilmiyorum
çok pis ses cikiyo :S napim ben buna yaaw, elimle durduruyom ne guzel gidiyor ses
-
fanı yenıle weya kırık parcayı sok.. hiç bir sey olmaz..kanımca..kendı dusuncem tabi bu..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
fanı yenıle weya kırık parcayı sok.. hiç bir sey olmaz..kanımca..kendı dusuncem tabi bu..
-----------------------------kırık parçayı sökersen daha büyük bir sorun çıkarırsın. kasada istenmeyen bir sallanma yaratırsın. Bu da hareketli parçalara zarar verebilir (hdd, cdrom ...vs) tabi ekrankartına ve anakarta da...
en iyisi yenisi ile değiştirmek piyasada 5 ytl yi geçmeyecektir.
5ytl için değmez uğraşmaya....
-
japonladım hocam ben bunu kırık sayılmaz yani :S
şu anda tarrr turrr caaaaarr tarrturrr haykırıyo
bu fanı söküp takarken bişeye dikkat edicez heralde yaw ne dir bunun ilmi anlayamadım : ) senki deyiyo gibi ama bişeyde yok:S üstündeki demir korumayı çıkarıym diyım bakalım şimdi bidaa söküp bidaha takıcam
çok teşekkür ederim
-
kasayı kapatınca kablolar filan pervaneye değmesin ?? kabloları da zapt et hoca:)
-
yok kasa açık zaten : ) gözümün önünde name yapıyo şerefsiz : )
neyse bi yol daha deniyem bi saolun
-
tekme atınca geçiyo kasaya.
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------yok kasa açık zaten : ) gözümün önünde name yapıyo şerefsiz : )
neyse bi yol daha deniyem bi saolun
-----------------------------bilmem mi o nameleri ehehehe
fan değiştir baba veya zalmanın pasif soğutmaları var onlardan al tak. hiç ses yapmaz.
bu arada bilgisayarın fanı çok yavaş kalmıştı bir ara. vantilatör alıp kasaya monte etmiştim. inan onun nameleri yüzünden tüm parçalar gitti neden mi? sinirlenip kasaya attığım
tekme anakartı 2 ye böldü....
-
artık name yapmıyor vınnnn diye ses geliyor : )
fanın üstündeki demiri çıkardım plastikten vidaladım 2 köşeye : ) demiri o vidaların üstünden diğer köşelerden vidaladım : ) oldu .carrcurrr pırr etmıyo artık. sadece vınnnnn ediyo fanı bozmuşum ya varda orasını söktüysem..(aramızda kalsın azıcıkta pervaneyi barmağımla bastırmıştım alttan : )
yeni bi fan alıcam bakalım : )
-
ya beyler bir sürü ekran kartı markası var hepsinin fanı farklı şekilde ve boyutta aradağımızı uygun fanı bulabililir miyiz ki?
-
zor bi ihtimal de olsa kırık paraçayı caponlarken belki pervanenin ayrodinamızm i etkilendi pervanenin yarattıgı rüzgara belkide kurun karpanın pürüzleri sürtünüyodur :P